Ако сте от хората, които обичат да поправят или майсторят нещо у дома, имаме страхотна новина за вас. От 15 май в магазините на Lidl можете да откриете 16 топ предложения Parkside Performance, по-високият клас на марката Parkside. Вероятно вече сте имали шанса да работите с тези инструменти и знаете тяхното предимство - с тях се работи лесно, удобни са и са на страхотни цени - на рафтовете в магазина, от който пазаруваме ежедневно.

 Хубавата новина е, че незаменимите помощници от т. нар. черна серия на Parkside отново са тук, след като в края на миналата година буквално предизвикаха фурор при пускането им в магазините на Lidl. Te вършат страхотна работа не само на хоби майсторите, но и за онези, за които майсторенето е професионално занимание.

Тук обръщаме внимание на приложението на най-търсените инструменти от серията:

 За да си сглобите пейка от палети за градината например или пък да сглобите къщичка за птици, задължително се снабдете с акумулаторна бормашина. Моделът, който ще намерите тази седмица в Lidl е с 25 степени на въртящ момент и една степен за пробиване. Има възможност за плавно регулиране на оборотите с функция за бърз стоп. Цената е много изгодна - 169,99 лв. Срещу тази сума получавате един наистина универсален инструмент, чиито възможности зависят от вашия творчески потенциал и нуждите ви в конкретния проект или задача. С него можете:

  •  да поставяте закрепващи елементи като винтове, болтове и гайки. Позволява да затегнете или да развиете винтовете бързо и лесно;
  • да пробивате отвори в различни материали като дърво, метал, пластмаса и бетон. Това е полезно за поставяне на полици, закачалки, осветителни тела и други;
  • да работите по различни проекти и дейности като домашни подобрения, ремонти, строителство, изработка на мебели и други. Можете да ремонтирате дори и по-едри детски играчки като камиончета, колички, тротинетки, ролери, скейтборд и т.н.

Друг незаменим помощник за всеки майстор е акумулаторният ъглошлайф, който ще откриете в Lidl на топ цената от 229,99 лв. Корпусът му е алуминиев и е отлят под налягане. Дръжката му е с три позиции на захват. Подходящ е за всички разпространени дискове с диаметър до 230 мм. Дисковете се продават отделно, като цената на комплект в магазините от веригата е 9,99 лв. Виж повече тук.

С този ъглошлайф можете да пилите дребни винтове, пирони, оси, глави на болтове и планки. Можете да го ползвате за рязане на планки и железа, като за работа с него са ви необходими две батерии по 20 V (4 Ah). В момента в Lidl се предлага акумулаторна батерия 20 V/2000 mAh със зарядно устройство за 65,99 лв., както акумулаторна батерия 20 V/4000 mAh, която показва основни данни през Lild Home App чрез Bluetooth® за 79,99 лв.

За лесна и приятна работа в градината, особено когато отглеждате растения, овошки или грозде, изберете акумулаторна пръскачка за 159,99 лв. Удобството при нея е, че няма нужда постоянно да изпомпвате, за да пръскате ефективно насажденията. Наличието на батерия улеснява този процес и пръскането от досадно може да стане лесно и приятно. Моделът, който се предлага до 21.05 в Lidl е с ергономична система за носене на гръб, събира 16 л разтвор. Дължината на маркуча е 1,2 м, а работно налягане от 2 до 6 бара.

Всички инструменти от серията Performance на Parkside са със сертификат за качество TÜV SÜD GS и се предлагат с пет години гаранция. Сред предложенията тази седмица са още акумулаторен саблен трион за лесни срезове в дървесина, пластмаса, метал и леки строителни материали, акумулаторен ръчен циркуляр, прободен трион и ъглошлайф с плоска глава. Можете да ги разгледате подробно в сайта на Lidl - lidl.bg.


Материалът е предоставен от Лидл.