Джакпотът в играта "6 от 49" не познава прегради и решително се устреми към сумата от 4 750 000 лева. Дали ще бъде спечелен в неделя или ще продължи да расте, зависи само от късмета на участниците в играта. Не бива да бъде подценяван и най-добрият му приятел джакпотът в играта "Тото 2 - Зодиак". Печалби до 3 000 000 лева очакват да бъдат грабнати от късметлиите, които заложат на комбинация от пет числа и една зодия. Играта "6 от 42" продължава да провокира апетитите за крупни печалби с прогнозен джакпот от 500 000 лева.

"Тото Джокер" също има с какво да се похвали, в миналия тираж двама късметлии грабнаха джакпота и добавиха към личните си спестявания сумите от 41 400 лева. Минималният залог за играта е скромните 30 стотинки, а за тиражът в неделя джакпотът се очаква да достигне солидната сума от 50 000 лева.

Равносметката за предстоящия тираж номер 92, който ще бъде проведен на 15 ноември е следната: джакпотите за всички игри на Тото 2 се очаква да натрупат сумата от 8 500 000 лева. Който иска, може да се пробва да сюрпризира банковата си сметка с милионерски печалби. Участието е лесно, а залозите са изключително достъпни.

Желаещите да спечелят, не бива да забравят, че имат възможност да залагат и онлайн на сайта www.toto.bg. В миналия тираж, късметлия заложил онлайн, спечели нов автомобил, а тази възможност отново ще бъде активна на 22 ноември в тираж номер 94, когато един участник в играта "6 от 49" ще спечели точно преди празниците нова кола от тотото.

Тази неделя ще стартира и промоционалната кампания "Празнични късмети". В нея участват регистрираните талони за моментните лотарийни игри "Баница с късмети" и "Зимна приказка". Печалбите са ваучери за спортни стоки, ваучери за почивка и 43 инчови телевизори и ще бъдат теглени всяка седмица от 29 ноември до 31 декември.

Също в неделя, стартира и кампанията "Печалби плюс - втори шанс за всички", в която всяка неделя до 3 януари 2021 година ще бъдат теглени парични печалби до 3 000 лева. За да се включите в нея е достатъчно да регистрирате своите непечеливши талони от моментните лотарийни игри.

Залози за 92-рия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 15 ноември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

* материалът е предоставен от Спорт Тото