* съдържание на Луксимо

Да живееш в столицата значи да имаш на разположение динамиката на най-големия български град, културния, образователен и икономически център и в същото време само на крачка да бъде и Витоша със своята красота, живописни пътеки и поддържани писти.

Хората, които избират София за свой дом, искат да живеят точно там - между града и планината. На точно тази безупречна локация, на границата на природен парк "Витоша" се намира един жилищен комплекс, който е готов да посрещне любители на уединението и близостта с природата.

Бившият луксозен хотел "Берлин Парк Витоша" получи официално своя нов статут на жилищна сграда през март тази година, след извършване на нужните реконструкции и се превърна в комплекс "Берлин Парк Бояна". Разположен на емблематичната ул."Беловодски път", комплексът предлага чист въздух, високо ниво на сигурност, отлично поддържани общи части и спиращи дъха гледки към планината и града.

снимка: Берлин Парк Бояна

"Берлин Парк Бояна" вече е населен със семейства, които държат да предоставят на децата си място за игри и високо качество на въздуха. Комплексът е построен през 2010 година и предлага на обитатели си множество удобства, сред които СПА и уелнес център, детска площадка, фитнес зала, фризьорски салон, ресторант, закрит отопляем басейн и собствена озеленена територия с площ от близо 6 дка. Управлението е поверено на професионална property management компания.

Налични за продажба са 8 напълно обзаведени имота с една, две и четири спални. Изпълнени са с качествени материали - петкамерна алуминиева дограма "Wrekelman" с двойно отваряне, енергоспестяващ ефект и нискоемисионно "К" стъкло, парапети на терасите от ковано желязо, подови настилки с испански клинкер, бани с керамични облицовки "Valentino" и санитария "Roca".

снимка: Берлин Парк Бояна

Може да избирате между:

Двустайни апартаменти от € 161 760

Тристайни апартаменти от € 294 980

Петстайни апартаменти от € 502 020

Подземни паркоместа от € 30 000

снимка: Берлин Парк Бояна

Без комисиона от купувача!

Изберете семеен дом, в който се диша леко, децата могат да играят на воля, а Вие да се любувате на величието на планината!

Разберете повече за Берлин Парк Бояна тук или се свържете с Ивета Тодорова на 0882 817 551