Онлайн пазаруването от хранителните вериги вече набира популярност и у нас и причините за това стават все повече. Всеки ще се сети за поне пет по-приятни и полезни дейности от чакането на опашка в супермаркета, трафика преди празниците и тежките торби. Особено преди Великден, когато вълнението около подготовката за предстоящите почивни дни достига своя пик. Удобство е да избереш козунака с любимия си вкус, яйцата на най-изгодна цена или най-пресните продукти за барбекюто на открито, което очакваш толкова отдавна, особено ако това става само с няколко клика на телефона.

Големите вериги като Фантастико, Billa, Carrefour и Kaufland вече предлагат възможността за доставка на желаните продукти до вратата на дома. Услугата е достъпна чрез водещото приложение за доставки у нас - Glovo. А предимствата са много: можеш да следиш по удобен начин всички намаления и промоции, да добавяш и махаш продукти във виртуалната си кошница, без да се налага да обикаляш целия магазин и да спазиш с точност предварително предвидения си бюджет.

У нас доставката от супермаркети е най-популярна в големите градове - в София са реализирани 57% от всички доставки от категорията в седмицата преди Великден миналата година, а на второ и трето място са Варна и Пловдив, според данни на Glovo. Потребителите могат да избират възможността за доставка до адрес в точен час, а абонатите за услугата Glovo Prime получават великденските си покупки без такса за доставка.

Удобно е, когато всичко, от което имаш нужда за празничната трапеза изисква само няколко клика. Защото дори да не отидеш до супермаркета, супермаркетът ще дойде при теб.

Източник: Glovo

Съдържание на: Glovo