Одобрена е и препоръчана като първа терапевтична линия в сексуалната медицина от двете водещи урологични асоциации - Европейска и Американска. Тя действа на физиологично ниво директно върху причината, а именно отслабената съдова мрежа. За целта се провеждат бързи, неинвазивни и безболезнени процедури, при които в зоната на третиране - половия член и таза, се насочват специфични енергийни вълни. Ефектът им се изразява в активно стимулиране на кръвоснабдяването, освобождаване на растежни фактори и формиране на нови кръвоносни съдове. Съвкупността от тези процеси рефлектира върху кръвотока, който е в основата на адекватната реакция на мъжа при сексуален стимул. Какво се случва? При възбуда артериите в половата област се разширяват, зоната се изпълва с кръв и половият член се втвърдява. Колкото по-силен е притокът на кръв, толкова по-стабилна ще бъде еректилната функция.

Апаратната импулсна терапия подобрява сексуалните възможности на мъжа дълготрайно. Ако останалите видове лечения - с медикаменти, помпи или инжекции, осигуряват сигурност в рамките на сексуалния контакт, то импулсната терапия е с продължително действие чрез "отключване" на естествения процес неоваскуларизация (образуване на нови съдове). Затова тя може да се прилага и с превантивна цел след 40 годишна възраст, преди да са възникнали определени съдови състояния. Процедурите са кратки, не нарушават обичайното ежедневие на мъжа, нито оставят следи. Осезаемият ефект настъпва до 15-20 дни след старта им, когато новите съдове са укрепнали.

ЛЕЙЗЪР МЕД- иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест. Процедурите се извършват в София и Варна.

Допълнителна информация на:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

* материалът е предоставен от Лейзър мед