Датата 1 ноември може да се окаже една от най-важните в живота на мнозина почитатели на тотото. Ниските залози и огромните печалби имат възможност да се срещнат в 88-мия тираж на държавния хазартен оператор.

Минималният залог за играта "6 от 49" е само 1.10 лв., а прогнозният джакпот за тиража в неделя е 4 350 000 лева. Всеки може да си представи удоволствието да гледа това оптимистично число в банковата си сметка, а участниците в играта имат реална възможност да спечелят тази крупна сума. Поривът за несметни богатства, може да намери удовлетворение и в играта "Тото 2 - Зодиак". В нея минималният залог е 80 стотинки, а печалбите достигат до 3 000 000 лева. Начините да бъде изхарчена такава сума са разнообразни и всички до един са изключително приятни.

Мечтата за апартамент от стотина квадрата на Докторската градина в София не е чужда на много от хората, които живеят в двустайно панелно жилище, споделяно от три поколения. Тази мечта, може да се сбъдне и благодарение на джакпота до 410 000 лева, който се натрупва в играта "6 от 42". Шест числа и залог от 85 стотинки, могат да изстрелят най-големите късметлии в центъра на София, още преди да осмислят какво точно се случва. Ако жилищният проблем вече е разрешен, тогава с тази печалба могат да се направят десетина околосветски пътешествия.

Има ли печалби, добрите идеи за луксозен живот не закъсняват. В никакъв случай не бива да се подценява и играта "Тото Джокер". Над номерата на фишовете има 9 игрални полета, при желание можете да отбележите три от тях. Това ще ви струва само 30 стотинки, но носи възможност да спечелите джакпот до 95 000 лева в неделя.

88-ят тираж ще бъде запомнящ се и за десет притежатели на карти "Тото клуб", които ще спечелят по 1 000 лева от кампанията за Лоялност "Богата есен". Тези, които още нямат такива карти, могат да ги получат безплатно във всеки тото-пункт и да се включат в най-новата кампания "Празнични мечти". На 31 декември ще бъдат изтеглени 12 печалби, всяка на стойност 1 200 лева. Няма спор, че такава сума е много приятен старт на 2021 година. Всеки, който иска, може да се възползва от тази възможност за допълнителни печалби, предоставена от Български спортен тотализатор.

Залози за 88-мия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18.15 часа на 1 ноември, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете. 

* материалът е предоставен от Спорт Тото