"Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските проблеми на хората. Гласувах за народни представители, които ще защитават истинските интереси на хората, а не собствените си. Гласувах за политически представили на народа, които да бъдат избрани в българското Народно събрание, които да дават пример за възпитание, толерантност, диалогочност и търпимост", заяви служебният министър-председател Гълъб Донев при упражняване на своя вот.

Той изрази надежда за висока избирателна активност, за да има легитимно Народно събрание, което да изразява волята и интересите на българските гражданите.

Изборите трябва да бъдат честни, но не чести. Влизането в една спирала от избори не е от полза за нито един български гражданин, категоричен бе служебният премиер.

"Необходимо е да имаме стабилно мнозинство в НС, което да излъчи редовно правителство и да реши всички тези истински проблеми, които стоят пред българските гражданите", посочи Донев.

Снимка: БТА

"България прави решителни стъпки за диверсификация на доставки и пътища за доставки" - така отговори на въпрос дали с пускането на интерконектора с Гърция може да се каже, че България върви към енергийна независимост.

Служебният премиер Гълъб Донев упражни правото си на глас на извънредните избори за 48-мо Народно събрание в столичното 60 ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в кв. Бенковски. Той беше заедно със своята майка, с която, по думите му, винаги гласуват заедно.

Снимка: БТА