Двамата бяха в телевизионното студио за коментари относно вчерашното гласуване в парламента на искания от Министерски съвет вот на доверие, съобщи Livenews.bg.

След 9 часа дебати вчера кабинетът на Бойко Борисов получи исканото доверие. При прегласуването "за" вота на доверие гласуваха - 140 депутати, "против" бяха - 60, а 14 се въздържаха.

Словесната престрелка днес бе започната от Искра Фидосова, която обяви, че вотът на доверие е показал мъжество и воля за реформи от страна на правителството.
"Дебатът пък ще се запомни само с истерията на Драгомир Стойнев от БСП, който нападна Борисов", обяви съпредседателката на групата на ГЕРБ. 
Стойнев не искаше да слезе от трибуната и председателят на парламента Цецка Цачева го отстрани от заседанието и обяви 30 минути почивка.

Репликата на Искра Фидосова възмути Петър Димитров, който окачестви искания вот като израз на паника. Докато говореше Димитров обаче, депутатката не спря да го репликира. Това вбеси социалиста, който се обърна към нея с думите "спрете да говорите като черна станция зад гърба ми". Фидосова обаче продължи, като обяви, че Димитров е "кукла на конци на мафията".

"Мафията се бъзика с премиера, слуша му разговорите, после му ги пуска, всички мислеха, че това е Иван Грозни, който ще смаже организираната престъпност, ама не стана", заяви в отговор Димитров.
Искра Фидосова обаче продължи да говори заедно с него и накрая той не издържа и се нахвърли върху нея: "Спрете си малко езика, моите децибели са малко по-големи, не се бъркайте, че масата ви дава предимство!".

Фидосова невъзмутимо подмина думите на колегата си и обяви, че от БСП участват в акцията по очерняне на правителството и са създали партията РЗС, която пуска компромати. 

Накрая Димитров констатира: "Фидосова се държи като ощипана божа кравичка".