Депутат обиди Искра Фидосова на килограми

Невероятен скандал стана в студиото на Нова телевизия, след като червеният депутат Петър Димитров атакува Искра Фидосова с обиди за теглото й.

Обратно в новината

Коментари - Депутат обиди Искра Фидосова на килограми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМИ ДА, ОСВЕН ЧЕ СА ДЕБЕЛИ И НЕЛИЦЕПРИЯТНИ, УПРАВЛЯВАТ И ЛОШО, НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА ПОСЛЕДНОТО, И КРАДЦИТЕ ТУК НЕ ПРИБИЧАТ НА ЦИТИРАНИТЕ ОТ ТЕБ, ТАКА ЧЕ - ПРОСТО НЕ СИ ПРАВ ЗА НИЩО, НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ КУХИ НЕЩА...

МА ТО С КИАТА ИДЕ И КОМПЛЕКСА.А КОМПЛЕКСАР ДА ТЕ УПРАВЛЯВА И ДА ПРАВИ ЗАКОНИ МАНИ МАНИ.

Не съм гледал тази дискусия. Но винаги ме дразни просташкото прекъсване на говорещия от неговият опонент. Чудел съм се как си сдържат нервите прекъсваните. В случая човека даже доста тактично я е срязал. То сигурно е било като да спориш с радио...

Баси добитъка е таз фидосова.

Колко просто и лесно-депутат/от БСП/ обидил една жена/своя колежка/в телевизионно студио.Вместо да и поднесе едно цвете... Колко просто и лесно...

Ами да е жена, като жена, та да и поднесеш не цвете, а цял букет ! А, то какво е? Има няколко нагли депутатки в парламента, като че назначени нарочно заради липсата им на възпитание и способността им да плямпат без да си поемат дъх. Това не, но гледах една панорама, в която Корнелия Нинова не млъкна и не остави С.Дянков една дуна да каже на спокойствие. Да й отговори . Дори Бойко Василев се изчерви от неудобство и безсилие да й затвори устата. Е, на това как да му подариш цвете?? Единственото, за което се сещам е вица "как се затваря вратата на руска кола? (и устата на такова кречетало?) . А, тази , г-жа Мишлен, както чета , сигурно е от същата порода ! Възхищавам се от търпението и учтивостта на "потърпевшите" от тези "дами" техни опоненти !!

на всички е извастно, че количествените натрупвания не водят до качествени изменения, още повече пък когато ствава въпросза свръхтонаж.......

Ами не е лъжа че е дебела - сигурно е 130-140 килограма ... колкото едно коледно прасе

Въпросната личност И.Фидосова е отблъскваща не толкова с дебелината си, а с просташкото си парвенюшко поведение! Сведенията на съгражданите и са,че като нотариус е била алчна и безскруполна.Наглостта и самочувствието й произтичат от социалния й статус, съчетан с провинциален манталитет и низка култура. А богатството й определено не е в резултат на честен труд. Логично е да се предполага,че госпожата е способна на непочтени сделки и корупция!

Случаят на Фидосова е... трудно спасяем. За килограмите и има доктор Емилова. Обаче то трябва да слушаш и да изпълняваш което ти казва докторката. А де у Фидосова това търпение? Тя е свикнала да разпорежда и да се държи грубо. Не килограмите, а противният характер правят Фидосова мразена. Разбирам. Вероятно и е писнало да се бъзикат с теглото и, та е насъбрала злоба против хората. Казано е: ако искаш да промениш света, промени себе си.

За да попият сълзите на рИвящите симпатизанти на позитано/москва/анкара свързани с вчерашния правал на импотентните им напъни да докажат, че са опозиция на всеки ълъл от Орлов мост до 5-те кьошета има пунктове за раздаване на салфетки срещу членска карта на БСП или клуба им.........за най разстроените са осигурени памперси

Ако Фитката бяга 20 пъти от едната до другата точка, ще има двоен ефект : Тя ще отслабне и кърпички ще има. Единствено предупредете Института по геодезия към БАН да не вдигнат паника.

Има хора с наднормено тегло, има и хора с тегло под нормата. Цялата дискусия тук, както и нападката на депутата показват, че сме НЕТОЛЕРАНТНО ОБЩЕСТВО! Не ме интересува как изглежда онзи, който управлява държавата, а КАК я управлява! Една древна китайска мъдрост казва: Не е важно, каква е котката, важното е да лови мишки!.

Big Eye,затвори си очите и си отвори ушите, осмисли какво казва и какво предлага обсъжданата особа, и тогава говори за толерантност.

В България решат ли да те очернят, винаги намират за какво да се захванат.Ако си слаб-защо не си дебел; ако си дебел-защо не си слаб; ако си кестеняв-защо не си перхидролен и т.н. Да не дава Господ да си по-кадърен-ще те "удавят" както са правили още по времето на Аспарух-знаещите и можещите са били избивани, та масата да е на еднакво ниво/просто/. Нали така по-лесно се манипулира дадено съсловие?!

свинята си е свиня...

ТЕЖИ, НО НЕ НА МЯСТОТО СИ! ВОНИ , И ТО НАВСЯКЪДЕ!

ТОВА ПРОСТО Е СМЕШНО. ТОЗИ ЧЕРВЕН ДЕПУТАТ НЕ СИ ЛИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ ТОВА МУ ДЪРЖАНИЕ Е ВЪРХА НА ПРОСТОТИЯТА. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК ИЗГЛЕЖДА ТОЗИ КОЙТО МЕ УПРАВЛЯВА, А КАКВО ГОВОРИ И КАКВО ПРАВИ. КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ ПАРВАНОВ НЕ Е ДЕБЕЛ, КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ СТАНИШАВ Е СЛАБ ИЛИ, ЧЕ СЕ УСМИХВА СЛАДКО.

"НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК ИЗГЛЕЖДА ТОЗИ КОЙТО МЕ УПРАВЛЯВА, А КАКВО ГОВОРИ И КАКВО ПРАВИ".И вас ще посъветвам - ЧУЙТЕ,ВИЖТЕ И СЛЕД ТОВА ПОМИСЛЕТЕ, ако не ви е трудно. След това правете квалификации.

браво евала на Искра лобиска пипа здраво ,я митници я други благи и доходни неща ,затова и хонорара длъстък като нея иначе ще се изгуби няма да го види .ТЕЗИ ХОРА НЕ РАЗБРАХА ЛИ ,ЧЕ ВСИЧКО ИМА КРАЙ И ТОЙ БЪРЗО СЕ ПРЕБЛИЖАВА ДО ТЯХ .г-ЖО фИДОСОВА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ВИ НАВРЕ В РЪЦЕТЕ ТОЗИ ХОНОРАР АКО СА ТЕ ВЕДНАГА В ПАНДЕЛАТА , НО В ДРУГИЯ СЛУЧАЙ ВИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ

нищо не мога да кажа за фидосова, но е много тъпо да нападаш някого използвайки външния му вид. уважавам я, че не се е разциврила, а видимо не е обърнала внимание и е продължила дебата си. от мен едно ''браво''.

Вие не прочетохте ли материала: "Словесната престрелка днес бе започната от Искра Фидосова... "Дебатът пък ще се запомни само с истерията на Драгомир Стойнев от БСП, който нападна Борисов", обяви съпредседателката на групата на ГЕРБ... Репликата на Искра Фидосова възмути Петър Димитров, който окачестви искания вот като израз на паника. ДОКАТО ГОВОРЕШЕ ДИМИТРОВ ОБАЧЕ, ДЕПУТАТКАТА НЕ СПРЯ ДА ГО РЕПЛИКИРА. Това вбеси социалиста, който се обърна към нея с думите "спрете да говорите като черна станция зад гърба ми". Фидосова обаче продължи, като обяви, че Димитров е "кукла на конци на мафията"... ...Искра Фидосова обаче продължи да говори заедно с него и накрая той не издържа...

Това ако е за "браво" , вие сте за осведетелстване.

Непоносима като поведение, отвратителна като външност, злостна по характер, лишена от почтеност и възпитание, нечистоплътна като личност, проста, нагла и безскрупулна като политик.

обидил...ми че той толкова деликатно и казл истината на тая грухтящата ....

ГЕРБ ще бъде клиент на прокуратурата,голямо браво.Дано Господ ни опази от тая клика и си я прибере.

Единственото лошо тук е, че като се махне тази клика, ще дойде друга по-лоша. Т.е. нямаме никакъв шанс за оправия. RIP на народа.

Защо са и преведени 150 000лв.през 2007г. от Титан АС. Заради конкурса за боклука ли си плащат на ГЕРБ,които иначе са много ,много честни като взимат пари .

Това, че другарката Федосова е мощна като Руската империя от която идва и генетичната и обремененост, съвсем не дава правото на Петър Димитров да си служи с подобни квалификации. Иначе милата е като словесен водопад, който нито можеш да спреш нито можеш да отбиеш . Тя не приема , а само излъчва мисли. Весело създание е Федосова. Да е жива и здрава и да ни расмива

Ако трябва да ни разсмива- да отива в "Комиците", защото в парламента ни разплаква.

нерде Ямбол, нерде Стамбул,как Ви звучи Фидос и Франсоа? божееее

И аз съм обиден от недоразуменията, които Бойко набута в голямата политика! И съм обиден, и ме е срам!

И Фидосова, и Румето Желева, и Цецка, ако щете... не му е лесно на Борисов - всеки ден дъртата номенклатура на КГБ следовниците му напомня, намеква и натвърждава, че ако че е вече законно утвърден премиер, за тях той си остава най-ординерен бодигард комуто само стойка "мирно" се полага. Между него и милиционерския син Кюлев разликата е пропаст - пропастта на произхода, а това дразни дори президента ни и затова му кроят непрекъснати кур-капани и после го подкрепят двусмислено. А гламавото Яне се фаща на кукичката им кат мисир на зрял кукуруз и дерзае за свикване на Велико народно събрание.Воленчо все още не ги е надцакал с всички бавно и чинно събирани през предишния им управленски мандат и задържани за търгуване в подходящия момент компромати на ниво местна власт, но и това ще стане.

Стига сте се джавкали: комунисти, монархисти, боклуци, сини, червени... КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ВИ КРАДАТ? Какво защитавате Костов, Царя, Бойко, Станишев и т.н., а нападате останалите. ВСИЧКИ СА ВИ ВРАГОВЕ И ЖИВЕЯТ НА ВАШ ГРЪБ. ОБЕДИНЕТЕ СЕ СРЕЩУ ТЯХ, А НЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.

Всички говорят едно преди изборите, а после правят друго. За тях властта е само начин да забогатеят, като крадат от нас!!!! Царя, Доган, Сидеров, Цветанов, Бойко, Станишев, Първанов, Костов, депутати и т.н... Това е мафията! ВСИЧКИ ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ МИТНИЦИТЕ, ПОДКУПИ ОТ БИЗНЕСМЕНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ДА ЛОБИРАТ ЗА ТЯХ.

Ние не сме избрали нито Фидосова, нито друг... Депутатите ги назначават лидерите - Бойко Борисов, Костов, Станишев, Сидеров, ... Министрите пак ги назначават без да ни пита никой. Съдиите ги назнача НС и Президента. Също и главния прокурор. ВСИЧКИ СА НАЗНАЧЕНИ. НИЕ НЕ ГИ ИЗБИРАМЕ. НИЕ ИЗБИРАМЕ ТРИМА-ЧЕТИРИМА ЛИДЕРИ, КОИТО КОМАНДВАТ ПАРАДА, А ТЯХ ГИ КОМАНДВАТ ХОРАТА С ПАРИ И ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ (САЩ, Русия и ЕС).

Днес Яне показа банков ордер за превод на 150 000 лв. от фирма Титан (боклука на София) до Искра Фидосова (от Герб), по договор за наем, направено чрез СИ банк. Това си е чист рушвет, прикрит като наем.

Ти само гледай сеир. Ще видиш Фидосова къде ще го навре този психопад Яне Янев. Тя може да е дебела, но има образование, бърз и пъргав ум за 10 като Я. Янев. Дебелината не е порок. Лудостта, липсата на ум в горния етаж и най-вече злобата са главните човешки пороци.

А как да вземе думата от нея????Тя чува само себе си не я интересува другото мнение - сякаш беше "продавач по телефона на политиката на ГЕРБ"

дебела или не.Тя трябва да е умна,честна,работлива и отговорна.Тя е народен представител.Но къде е по лесно да пишеш за килограми и тоалетни,за да коментираш чуждия мозък и поведение,трябва да имаш собствени такива.Така че,каквото и да напишете,вярна е поговорката,че всеки народ си заслужава управниците.

Е НИЕ ФИДОСОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ?

Такива като теб заслужават подобни на Мара отварчката.

Права си - жената е работлива... АМА РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ. Май забравихте, че първият закон в парламента беше неин и за нотариусите, тоест лобистки и в неин интерес. Получава пари от Титан, лобира за митнически шеф и т.н. жената работи за собственото си финансово благополучие, а не за НАРОДНИЯ ИНТЕРЕС!

По-скоро работи за ББ и каквото остане за нея, пак добре - не е малко.

Интересно е и оня с шинелите....дали му изпуска семерингата? А на македонското девойче?

Ние сме ПРОСТИ това се вижда от класацията в Европа

Аз не съм толерантен към никого.Не ми харесват грозни,турци и т.н.

да не е излъгал случайно

Няма за какво да е обидена госпожата. Сигурно се е оглеждала в огледало и въпреки това съзнателно е натрупала тези телеса.

ЗА ШЕФ НА АГЕНЦИЯ, КОЯТО СЕ РАЗПОРЕЖДА С МНОГО МИЛИАРДИ ЕВРО!!!

ИСКАМЕ КАЛИНА! ИСКАМЕ КАЛИНА! ИСКАМЕ КАЛИНА!

АБЕ ЖЕНО ЖЕНА ЛИ СИ ИЛИ Т-ЩЕ АБЕ ТИ НЯМАШ НУЖНОТО ВЪЗПИТАНИЕ АМИ НАУЧИ СЕ КОГАТО ГОВОРИ ЕДИНИЯ ДРУГИЯ МЪЛЧИ ПОНЕ ЗА ДА ЧУЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕ Б.Б. ЩЕ ЗАГУБИ ЗАРАДИ ТАКИ НЕГОВИ ХОРА КАТО ТЕБЕ ПРОСТО НЕМОЖА ДА СТАНЕШ СИМПАТИЧНА НА НИКОГО ДЕТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА Б.Б. И ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМЕ НОООО ЩЕ СЕ ПОПРАВИМ

Фидосова е дебела. Това е факт, а пред фактите и боговете мълчат.

Също така е факт, че има едни политици с извратена сексуалност. Факт е, че комунистите се провалят при всеки опит да управляват. Фак е, че Луканов създаде организираната престъпност, че Първанов е агент Гоце. Факт е 1996, хиперинфлацията, факт е тъпата усмивка на шаячния спец Станишев, когато обяви, че България няма нищо общо със световната финансова криза. Да, и трябва тъпите комунисти да млъкнат.

Не преглъщай, сто процента ще се самоотровиш.

Много ясно го каза Блу, но не съм сигурен че някой ще разбере въобще за какво говориш, понеже в България отдавна доминира чалга манталитета.

Вижте какво и да кажете за Фидосова на мен ми е по интересна Цецка Цачева. Тя е събирателен чалга образ на целия преход и преди това периода на БКП. За разлика от Фидосова която само е дебела, но с парвилни черти, то Цачева е висока като кобила дебела и много, ама много грозна и най- важното изключително проста и се държи като преди 10.11.1989 г. това явно и е рефлекс от БКП перода когато е била партийна секретарка в община Плевен. Арогантността на леля Цецка е най- големия проблем и комедия на ГЕРБ за мен. Дригите са ми симпатични с изключения на един двма министри ментраджии като Миро Мазния, Нона Караджова, Тотю Младенов, Нейков и Игнатов въпреки, че той все пак разбута старците от БАН и ВАК

Ти както си ги изредил, то не е останал министър, който да ти допада. Може би СД? На мен пък от него ми е гадно. Ама си прав, че Цецка обира точките по взела се насериозно простакеса.

ТВОЙТА СНАГА КАТ ФИДАНКА ДА Я ЛЮБИМ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ...

Фидосова е най-малкия проблем на Бойко! Май пожарникарчето нарочно събира около себе си странни (меко казано ) люде, за да отвлича вниманието от собствената си некадърност и безспирни изцепки!

Важното е че съпругът и е по-млад и я харесватакава пухкавичка...

машала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя е тлъста, мазна, нагла и противна. В никакъв случяй пухкавичка.

Няма лошо да е тлъста, стига да не е мазна! Но все пак е политик и се среща с граждани, показва се по телевизията! Ако няма воля да отслабне как ще намери воля да управлява?

Тая как се ли се изхожда? Предполагам че е доста епично действие!

Явно това те влече и животът ти минава покрай гърнета. Не е ли по-важно за политиците ни дали са умни, способни, честни и работещи? Фидосова поне има желание

Интереса ми е чисто режисьорски. Т.е. професионален.

То и аз имам желание, ама само желание не е достатъчно. Трябва и поне малко акъл, и много морал.

Димитров с тази си реплика за пореден път потвърди доказаната си крайна глупост и простотия. Трагичното е, че такива не само ни ги натрапват за политици, а дори министри ги направиха. Фидосова обаче и тя не се държа никак добре и говори не по-различно от предишната паплач, която се изреди да управлява страната. Странно ГЕРБ откъде възприеха и защо решиха, че този безумен стил и съдържателност на говорене до болка безумен, безсмислен, омръзнал, познат и натрапван ще им носи полза. И все пак Димитров я обиди крайно просташки в свой стил

Истината може да е жестока, но не е обида.

Искра Фиодосиева трябва да бъде обложена с допълнителен данък, защото като пръдне се увеличават въглеродните емисии.

гигакалория марш!

Бреййй как ли се е сетил...:D

Съгласна съм с теб! Никак не харесвам Фидосова като политик, но сарказмът на Димитров като че ли се е целил не в политика, а в човека.

Боко Свинаро бая я е оранил тая.

Прочетох целия разговор и считам, че и Фидосова и Димитров са едни много невъзпитани хора. Мястото и на двамата не е в Парламента, тая простащина е просто отвратителна. Внимавай за кого гласуваш българино!!!

За жалост за когото и да гласуваме, покрай него винаги има и паплач. Обикновено лидерите на партиите се държат възпитано и коректно, но това е рядкост за съпартийците им - ако си спомняте вчера когато Иван Костов влезе да гласува малко след като прочетоха името му, цялата зала се разшумя и сигурно едно 20 души се извикаха с призиви от сорта на "Айде бе Иванеее, къде се губиш". Ето това е показателно за културата на повечето ни политици (а за жалост и на голяма част от нацията).

Препоръчвам ти да чуеш разговора. Тогава ще разбереш защо Федоска се държеше изключително идиотски. На страницата на Нова в утринния им блок. Тя просто не млъкна. Дадоха първо на нея думата, после се опиатаха да я дадат на Димитров... но тя НЕ млъкна. На нейния фон, Димитров изглеждаше направо интелигентно.