Официалният старт на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Поморие бе даден с водосвет за здраве и успех. На събитието в приемната в морския град присъстваха водачът на листата Любен Дилов, кандидати за народни представители, кметът на Община Поморие Иван Алексиев, представители на Общинския съвет в морския град.

"За мен е чест да съм водач на листа от толкова експерти и личности, доказали, че не само обещават, но и активно работят за изпълнението на поставените цели", сподели Любен Дилов.

Той открои няколко акцента от програмата на ГЕРБ, сред които развитието на силна икономическа зона в Бургас, тласък за туризма чрез оползотворяване на природните дадености и историческите забележителности в региона.

"Отборът на ГЕРБ отдавна е доказал, че е победител, защото работим не само по време на избори. Ние работим през цялото време - за развитие на инфраструктурата, за подкрепа на бизнеса, за туристическия бранш, за лозари, винари, рибари, за всеки един човек. Девизът "Работа, работа, работа" намира материален израз във всеки изпълнен проект и ще продължи да бъде водещ занапред". Това заяви кандидатът за народен представител Ася Пеева по време на официалния старт на кампанията в Поморие.

Любен Дилов и Ася Пеева дадоха силен старт на кампанията на ГЕРБ в Поморие

Снимка: ГЕРБ

Сред целите на регионалната програма са още рестарт на програмата за саниране, нови четирилентови пътища, изграждане на университетска детска болница и инвестиции във висшето образование.

"Добрата комуникация между народните представители и местната власт е двигателят за постигането на поставените цели". Това допълни кметът на община Поморие Иван Алексиев, като пожела на всички позитивна кампания и успех на предстоящите избори.

Любен Дилов и Ася Пеева дадоха силен старт на кампанията на ГЕРБ в Поморие

Снимка: ГЕРБ

Водачът на листата Христо Терзийски и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС уважиха годишнината от спасяването на българските евреи

Снимка: ГЕРБ

Със семпла церемония бе отбелязана 78-ата годишнина от спасяването на българските евреи в Кюстендил. Жертвите от Холокоста бяха почетени с едноминутно мълчание. В знак на признателност към петимата кюстендилски спасители - Димитър Пешев, Асен Суйчмезов, Владимир Куртев, Иван Момчилов и Петър Михалев, бяха поднесени венци и цветя.

Водачът на листата Христо Терзийски

Снимка: ГЕРБ

Церемонията бе уважена от водача на листата на ГЕРБ - СДС Христо Терзийски и кандидатите за народни представители Михаела Крумова, Люба Пашова, Анелия Любенова, д-р Александър Паризов и Станислав Тенев. Годишнината почетоха също областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев, съветници и част от Общинското ръководство.

Водачът на листата Христо Терзийски поднася цветя пред паметника в Кюстендил

Снимка: ГЕРБ

Венец бе положен от кмета на общината Петър Паунов и неговия екип, от представители на ОА - Кюстендил, от общински съветници и членове на организацията на евреите в България "Шалом".

 

Платен агитационен материал на ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!