Тази вечер България и Европа ще бъдат променени, ние ще успеем. Това каза пред журналисти водачът на листата на БСП за европейските избори Елена Йончева след като гласува на изборите за Европейски парламент.

"Тези избори не са само за Европейски парламент, те са и за България. Тази вечер България и Европа ще бъдат променени и ние ще успеем да извоюваме достойни европейски доходи и справедливост. Ние ще успеем", заяви Йончева.

"Всеки един от нас може да бъде част от тази промяна. Утре ще бъде късно. Днес е един прекрасен ден за България. Гласувайте," добави тя.

"Убедена съм, че България ще тръгне по нов път след тези избори. Ние ще имаме реален шанс и ще се преборим за достойни европейски доходи и справедливост. Всичко това, което сме казали по време на предизборната кампания ние ще го изпълним. Бъдете сигурни в това," изтъкна Йончева.

Според нея колкото по-голяма е избирателната активност днес, толкова по-голям е шансът България да успее. "Действително да бъдем част от Европа и да имаме съпоставими европейски доходи, да живеем достойно", добави водачът на листата на БСП за евровота.