Премиерът Бойко Борисов е напуснал Министерския съвет, без да се срещне с Цветан Цветанов, съобщава "24 часа". По информация на изданието решаващият разговор между двамата ще се проведе в правителствената вила в Бояна. Очаква се към 17 ч. Цветан Цветанов да даде изявление в сградата на парламента.

Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Цветан Цветанов, след като кацна на летище София по-рано днес.

"Първо го споделям с човек, с който трябва действително да го обсъдя - премиера Борисов. Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Като в общи линии през последните няколко дни сме обсъждали какви са възможните варианти", добави Цветанов и подчерта: "Атаката срещу мен е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които съм правил през всички тези години".

"Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах - имах възможност да се запозная с всичко това. От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред", каза още Цветанов.