Без среща "Борисов-Цветанов" в Министерски съвет

Резултатите от решаващия разговор ще бъдат оповестени около 17 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циркаджии , с нетарпение чакам да замина за АК

Абсолютно нищо не се е променило.

Беда, щом баниците меси обущар, Ботушите пък ги кове хлебар...щука и котарак. Щука

Каквото и да направи този тъпак Цветанов все ще е негатив за него и ГЕРБ- и това е най-доброто за страната. Крайно време е тази некадърна банда корумпета да изчезва от сцената- не е важно кой ще управлява след тях- при всички положения ще е по-добре за страната.А тези платени политолози и социолози само се навъртат като кучета около трапезата на ГЕРБ и очакват да им подхвърлят някой кокъл- този младеж май е от тази група .

ЗАДМИНАХТЕ БСП УУУУУУУУУУУ

Докато имаш лашпачка голяма ''лоялност'' ще показваш ама няма и да си оставиш основната далавера да си пълниш джобовете... Толкова нагли сте че няма изразни средства колкото и да е богат българския език да ви определи човек...Договорете се в Бояна че нали имаш само ''едно голо жилище'' трябва някъде да те подслонят на държавната софра естествено..

Браво Цецо. Жив и здрав!

като насриан изглеждаше:)

Не бе, човека е бил в Америка само за да си купи един апартамент в Манхатан- толова ли сте завистливи пък вие- тъщата е имала пари в повече...

Тоя говори и стреля във всички посоки. Май наистина не знае откъде му дойде. И като при раздаване на Оскарите, благодари на всички, които го подкрепяха...

Матушка Рассия спретна добре организирана буря в чаша вода, много им пречи Цветанов и ГЕРБ! Ще се радваме пак на придобивките на великата руска империя, Нинова скоро ще язди белия кон, пенсиите скоро ще са по 2000 лв, пардон рубли, Сорос ще е победен, а след 50г децата ще учат по история, че Рисия разумно ни е убедила да отстъпим Източна Румелия на Турция, и всичко на запад от София на Сърбия

Контрата остава в Бойчо. Но той пък сам си е виновен....

Газ глава затрива.

По скоро ти си си планирал така нещата с всичките далаверки които си въртиш от край време. Сега сигурно ще положиш потно отрудено д..пе в някое дипломатическо кресло в братска държава и ще се кефиш на успехите които си пожънал. Нямаш равен. Боко ряпа да яде в сравнение с теб.

Дрън, дрън, дрън... бла, бла, бла... Европейски фондове... общо благо (апартаменти), постовете нямат значение (само апартаментите). Дрън, дрън... бла, бла, бла... взел съм решение, за семейните ценности (апартаменти). Няма драма, ще отговарям за изборите на най-добрата партия. Явно ще го изпратят в ЕП, което и очаквахме, този филм сме го гледали.

Възможно ли е разумен човек да смята че борисов и цветанов са НАИСТИНА ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ БГ.Или тва са две кукли на конци както и всички останали "политически партии" след 89г които са създадени като част от проекта на цк на бкп,с разрешението на москва разбира се,проекта "мирен преход на БГ към демокраси.".Проект според който комунистическата върхушка в БГ да заграби собственоста в страната и така превърне политическата си власт в икономическа.И както е известно от 30г опит вече, творенията на според плана на цк на бкп от 89г се сменят на власт периодически в зависимост от нуждите на авторите на проекта и на техните господари в москва.И така всишност дрОгарЕтЕ от цк на бкп-кръга около живков са постоянно на власт.Това е.В момента е необходимо едното творение-"дясното" да сдаде поста на другото творение.Какво налага тази смяна?Ми питайте авторите на проекта.Аз изказах едно мнение...Така че физкултурника няма смисъл да остроумничи.А аз лично сметам ПРИЧИНАТА която истинските управляващи са избрали за смяната колкото тъпа толкова и неуместна.Можеха да измислат и нещо по-хитро.Или ше кажете след 30г баламосване на тъпите БГ,идеите за такива смени се поизчерпаха.Само глупоста на БГ няма свършек.Нали знаете кво е казал евреина айнщайн кои са двете безкрайни неща,като за вселенета не бил сигурен че е безкрайна.Глупоста -сигурация е безкрайна.И като добър пример требва да е давал БГ глупост

Адио

Цто го издуха

Имам чувството че гледам Оскарите. :))))

Радев излезе прав че Цветанов разбира от апартаменти. Сега да видим дали ще излезе прав че не разбира от самолети. Тук очаквам също да засмърди.

Г-н Цветанов , а нещо да кажете за 6-те апартамента , тъщата , раклата ???

синята лампа светна.

на мисълта пак измислил измислица

Борисов гнуси ли се от Цветанов, та му е подсказал да бяга по- далеч от него?

ЦВЦВ е лоялен към ББ,не към народа,те двамцата задружно крадат.Какво по-вече,тя от ясна по ясна,сега остава и на ББ,да излезат далаверите.

Цветанов е лоялен само към американците и себе си.

Може пък да е за добро цецо да си почине от политиката.

Политиката от него. Второто може да е по-важно.

да стане. Цецо няма да го дадат.

Шах и мат в 3 хода. Някои хора много си бяха повярвали, че над тях е само Господ.

Този е много жалък. Вкара всички в кюпа, само Бацката не. А трябваше да каже само, съгреших извенете ме, сбогом!

този се е готвил за евродепутат май..

Тоя човек кой знае колко компромати за партийния лидер е събрал. Хич не ми се вярва да е спал през последните 9 години и да не се е подсигурил

По голям цирк от това няма А тъпия и прост овчи народ ще гласува за тази шайка ГЕРБ те се крият само с жените си споделят и ще ми ръководят държавата. Тука трябва кървава революция

Ние в Пресцентъра на Партията за българия предупреждаваме за последн път и вас. Не разкривайте повече подробности за революцията!

Господине, не ме интересува лоялността ти към премиера и ГЕРБ, ти си в това правителство, за да си лоялен на НАРОДА. Май забрави защо си там, а? Както всички останали мижитурки в Парламента и Правителсвтото.

Брифинга е в народното събрание почна

Колко жалък е сега цв.цв.! А как нагло се държеше с по умните и по можещите от него. За това хората са казали "Пази боже сляпо да прогледа"Самозабравя се, наглее,държи се арогантно и надуто, не уважава хората и....... идва момента ,когато се вижда кооолко е жалък!

Цветанов ще отговаря за Йончева след оставката

Ако тръгна да си купувам апартамент ще наема Цветанов за брокер. Той е най- добрия Ви казвам. Чуден брокер. Няма равен. Чувате ли. Чуден брокер хора.

По-скъпо ще ти излезе, от колкото да си го купиш по пазарни цени.

Лоялността към боса е "кауза" - в това съмнение няма. А чистите ръце и липсата на корупция, кауза ли е? Всъщност, каквото и да измислите и да се обяснявате, няма кой знае каква полза. Удара по имиджа на Герп е почти нокаутиращ. Хората гинат от глад и остават на улицата - масово. Зарежете ги тия ваши опорки. Да не сте ги помислили за момент за истина? В тази обстановка, как ще обясните сега на 900 000 матрял,че трябва да ви гласуват безплатно? А на останалите 5 млн, как ще им обясните, че трябва да ви търпят??

Камъчето обърна колата. След добре ,,усвоените" милиарди от еврофондовете за магистрали, саниране и т.н.

че тези "усвоените пари" някъде трябва да се вложат...А те са толкова тъпи, толкова са парвенюта, че дори не им минава през ум да ги вложат в акции !

ми то може и в акции да има, ама в акции не можеш да живееш, не можеш се изтупаш с акции, не можеш да ги ядеш, пиеш, не можеш да ги носиш вместо златен часовник... в акции можеш само да съхраняваш чопнатото, но не можеш да го харчиш... а като си чопнал толкоз пари, ти се ще да отпуснеш душата... не да живееш в панелка и да караш кола на 15 години, пък акции да седят заровени за внуците...

Оставки дават, апартаменти НЕ. На избирателя вече му е все тая дали ще оставкат, по-важно е да бъдат съдени и да получат справедливи присъди: ЗАТВОР ефективно и отнемане на незаконно придобито имущество. Оф, забравих, че всичко е законно.

Много важен стана този човек бе. Цяла България, с целокупната журналистическа гилдия, чака със зтаен дъх какво ще произнесе на брифинга след 2 минути

Сега е моментът да заявим ясно и силно какво искаме от следващите управляващи. Ясно, точно и конкретно. Без увъртания и условия. 1. Лустрация. 2. Истинска и кардинална съдебна реформа За да няма повече "законно е, но не е морално"

здраф десен болшевизъм се наблюдава тука. да видим резултата от ...демократичното...мероприятие. Бог с нами. Исусе Христе, ти всичко виждаш. Помогни ни.!....

не гледайте брифинга в 17 00

Без пандела и конфискация, ще дойде следващия още по-настървен. А що не го питате за инвестициите в сащ?

….първо ,трябва да си лоялен към хората ,които са гласували за теб …..както и да не си мислиш ,че си вечен...

Ти никога не си гласувал за него

Планирано е сигурно, ама това как променя факта, че не ставаш за нищо???

Всички смутители на реда и стабилността са се нахвърлили като хиени върху цветанов. А той сега вместо 6 има само 5 апартамента. Личният асансьор не го броим. Добре че съм от герб във властта. Сега вместо 1 апартамент щях да имам само идеални части от него и къща от 400 м2.

Много важен стана този човек бе. Цяла България, с целокупната журналистическа гилдия, чака със зтаен дъх какво ще произнесе омнипотентният ЦЦ. Вместо да го заглушат с освикване.

ДСБ-то с ДаБг ли са или не? май не.

не

Снимката на двамката ми прилича на карикатура от вестник ,,Стършел".Ало ДИР ,как допуснахте това с първите лидери на Герб?