Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова отрече твърдението на "Продължаваме промяната", че са се срещнали вече с всички партии в парламента в сряда. Такива разговори с представители на партията на Бойко Борисов не е имало.

"По повод твърденията на ПП, че вчера са се срещали с представители на всички парламентарни групи, от ГЕРБ заявяваме:

- никой от ПП не се е срещал нито с мен, нито със заместниците ми Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков;

- никой от ПП не се е срещал със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители", уточни депутатката от ГЕРБ в профила си във Фейсбук.

"ПП са в делюзия! Представят си нереални факти, които не отговарят на реалността. Политическата шарлатания продължава!", заключи Атанасова.

Тя постави въпроса и защо тези срещи са били тайни, след като номинираният за премиер Николай Денков каза, че всичко ще бъде пред медиите.

"Друг е въпросът защо тези, които искаха всичко да се случва публично пред камерите на всички медии, вчера са "провеждали" разговори по кьошетата на парламента! Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите", обърна се към лидерите на ПП Десислава Атанасова.