"По повод "първомайските поздрави" на БКП/БСП (не искам да ги цитирам, но няма как да не ги коментирам): И най-силният крясък не може да скрие користните интереси на БСП", написа във Фейсбук кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев.

"Потресен съм от този тип водене на кампания от партията довела Отечеството ни до три фалита и направила концлагер от страната ни, за да не се доближава никой до границите и (сега явно също не искат свободно да се пътува), до Лукановата зима, до Виденовата хиперинфлация (1 Долар = 3000 Лева! специалист: г-н Румен Гечев!!!), до фалита на банките!

Същите хора ни говорят за справедливост и социална политика!

Нямало свобода на медиите??? Това е връх на наглостта! По-голяма медийна кампания срещу управляваща партия, мисля няма никъде в ЕС, но нямало медийна свобода!?

Искат "безплатно майчинство", явно не знаят, че в България има най-дългото платено майчинство в ЕС, но сега БСП иска майките да НЯМАТ средства за отглеждане на децата си или явно не разбират какво говорят!!!

Приписват си, че БСП са се справили с двойните стандарти на храните в ЕС!? Грозна лъжа!

Колко жалко, че стигат до такова ниско ниво, за да отвратят хората от политиката! Уважаеми опоненти, моля не давайте пример с Испания, вие нямате нищо общо с испанските социалисти, по нито една тема!

Това не е европейска предизборна кампания. Отново призовавам нашите опоненти да представят идеите си за бъдещето на ЕС и как ще защитават националните интереси на страната ни в ЕП заедно с нас!", написа Ковачев.

Колегата му Андрей Новаков също възропта във фейсбук, като попита: БСП и справедливост сега? Точно вие ли?

Справедливост сега за тези, които: сега говорят за апартаменти, а навремето си купиха държава; създадоха мутрите през 90-те; фалираха 16 банки за 3 месеца и окрадоха народа; докараха ни до там, да мечтаем за маратонки и дънки; създадоха рушветите; продадоха заводите за по $1; изнасяха пари в червени куфарчета; от безбожници станаха най-върли християни; убиваха без съд и присъда; пратиха хората по лагерите; избиха интелигенцията;изпразниха рафтовете по магазините; дебнеха кой влиза в черква на Великден;

И тези сега говорят за справедливост - позор!, заявява в заключение Новаков.