Две пловдивчанки се сбиха заради блъсната кола. Инцидентът се е разиграл към 01.00 часа посред нощ в събота и завърши с глоба от 200 лева, съобщава "Марица".

Една от жените се прибирала в дома си и правила маневри с возилото, за да паркира. Докато въртяла волана обаче блъснала леко намираща се в близост автомобил.

Това било забелязано от другата пловдивчанката, която в този момент слизала от колата на приятеля си. Тя се доближила до шофьорката, за да й каже да внимава. Неочаквано за нея обаче срещнала агресия. Виновната дама започнала да я нагрубява, питайки я коя е тя, тук ли живее изобщо и за тази евтина кола ли се притеснява, визирайки автомобила на приятеля й.

Напрежението ескалирало и шофьорката посегнала и ударила опонентката си, като продължавала да я обсипва с обидни реплики. След подаден сигнал на тел. 112, на място се отзовал екип на Четвърто районно. Когато видяла униформените, побойничката пренесла гнева си върху тях, като ги наричала с всякакви цинични думи.

Предвид създалата се ситуация пловдивчанката била отведена в районното, където й съставили акт за констатиране на дребно хулиганство, след което била задържана. Изправена пред Районния съд в града под тепетата, жената признала вината сипроявила самокритично отношение към извършеното. В крайна сметка магистратите й определили глоба в размер на 200 лв.