Сигнал за намерените тела на мъж и жена в дома им в Пловдив е подаден от тел. 112 от тяхна съседка. Екип от криминалисти е на място.

Установена е самоличността на починалите – на 74 и 69 години. Извършва се оглед , установяват се свидетели и техни близки, съдебни медици ще изясняват причините за смъртта.

По непотвърдена информация възрастните хора са застреляни, съобщи Радио Пловдив.

Екип от криминалисти е на място, включително и директорът на Областната дирекция на МВР комисар Христо Разсолков и окръжният прокурор Румен Попов.

Откритите мъртви съпрузи в Пловдив се съдели за имот със сина си полицай, съобщи 24 часа.

Жертвите на убийство - Божурка Караджова и съпругът и Цветан се съдили със сина си Венцислав, който работи в икономическа полиция, за къща с прилежащ имот към нея, разказаха съседи на убитото семейство.

Според комшиите 3-4 години синът водил дела срещу майка си и баща си, но преди 2-3 дни излязло решението, жилищната сграда и имотът били присъдени на майката и бащата. Съседите разказаха, че вчера са видели Божурка и Цветан.

Преди да започне да се съди с родителите си Венцислав Караджов живеел заедно с тях във въпросната къща, но след като започнали делата се изнесъл в апартамент, заедно със съпругата и детето си.