Убийството на мъж и жена в дома им потресе Пловдив

Криминалисти на ОДМВР-Пловдив разследват обстоятелствата около смъртта на семейство, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Обратно в новината

Коментари - Убийството на мъж и жена в дома им потресе Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво чудно има щом осъдени за убийство влизат на топло за 5 години щото видиш ли си били признали и ги съдят по бързото производство... Посланието е ясно - 5 години в дрънголника и после - милионер...

Много хора коментират как семейство се съди с децата си. Веднъж по бай Тошово време един адвокат ми каза, че на 8 милиона българи се падали 10 милиона дела годишно и аз зяпнах - никой от моите роднини никога не се е съдил за нещо. И тогава той ми обясни - има групичка хора, които мрат да се съдят едни други - бащата завежда дело срещу сина, после синът завежда срещу баща си, майката съди и двамата и хоп - бройката излиза. Отделно, че по едно време така се прехвърляха жилища без да плащаш данък, защото съдът го присъждаше без такси.

какво се чудите, аз като бях в Банско срещнах един възрастен мъж който сега ще навърши 90 години!! Има двама сина и никой не го гледа! Живее в една стаичка без топлина през зимата а сина му има в същата къща водогрейна инсталация която отоплява цялата къща а на баща си не е пуснал парно нарочно!! Баща му му е преписал цялата къща и той не го гледа!! Ужасна история! Този възрастен мъж на 90 години не се е къпал с топла вода от една година, няма бойлер нищо няма а сина му тъне в разкош! Как може когато баща ти те е създал, преписал ти е на центъра на Банско къщата си и ти да го захвърлиш като ненужен боклук в една стая! А аз съм възхитен от този 90 годишен мъж, достолепен не се оплаква от 3 години се познаваме но нито веднъж не ми се е оплакъл, чак сега промълви че не е ходил на бяна 1 година! Сега като отида ще го заведа на баня, ще му дам пари защото той е чудесен човек, като пуши цигари става от пейката и отива настрани за да не ми дими изключително съобразителен мъж! Направо съм потресен от съдбата на този достолепен 90 годишен мъж!!

Ей,просветна ми най-накрая! Значи когато има виновен,който не е от мургавите, версията за двойно убийство на старци не е "убийство и самоубийство"! Из цялата страна съм се наслушал на грозни истории, свързани с делби. Особено през последните 5-6 години,когато обедняването и миграцията провокираха много народ да продава наследството си и да се спасява от потъващата в бедност и насилие Родина. Няма прошка за човек, заклал родителите си за материални облаги. Дано само съдът не го пусне и него на подписка поради "преценка,че няма вероятност да се укрие и да извърши друго престъпление".

Ето ви евроатлантически бездуховни материалистични ценности!

Ачик ачик ни говорят,че ги е убил синът им полицай,но нали трябва да си издигнат и версиите за самоубийство....затова се бавят.Преди три дни пак имаше някакви съпрузи наръгани с ножове и тогава предполагаха самоубийство-

Господии..Като чета такива новини, с носталгия и ОГРОМНО съжаление си спомням за времената на Народна Република България-държавата на народа! Когато не те беше страх ,да си оставиш вратата отворена, и да излезеш след 8 часа вечерта навънка..И както сега-да се оглеждаш непрекъснато през рамо, за да не би някой да те наръга в гръб, ограби или убие! НРБ-страната в която имаше смъртно наказание за убийците!! Милицията пипаше здраво, и тикваше в зандана всеки боклук! А не като сехга, полицията и наркопласьорите-две в едно! Тик-так,тик-так! А и не е като сега-някви евроепдали и либерасти толерасти, да обясняват колко нехуманно било да бъде наказан някого..Че е убил старжи, или майка с дете или 5 човека...

Убийте изрода!!

Държава, която дава власт и оръжие на изроди, е направо обречена! Толкова по въпроса!

Никой не знае каква е истината и няма да я разберем но всеки бърза първосигнално да е от страната на слабия.Не оправдавам в никакъв случай деянието,напротив гнус ме е.До там ли я докарахме с кръв да си оправяме взаимоотношенията?Жалко за такъв народ като нас.Няма надежда.

Статиите не ги чета. Чета само заглавието и блога отдолу! Ма много сте убави беее! И неграмотни,и зависливи,и алчни,и мързеливи! Да ти е кеф да се смееш и на тъжните новини!

Класика - справка - "Земя", "Гераците"- Елин Пелин

М-м-м, д-а-а-а... И този полицай вероятно успешно е преминал психотест, и е с достатъчно здрав морал, за да е пазител на реда;)Колко трябва да ти е ума и съвестта, за да тръгнеш да се съдиш с тези, които са те създали и буквално направили човек?Но, това често пъти е и грешка във възпитанието с любов допускана от родителите.Всичко за детето, то е най-важното, света около него се върти... И ето ти! В един прекрасен ден детето си е повярвало, че е по-по-най и всичко трябва да е негово!Плодовете на калпавото възпитание са твърде горчиви...

Далеч съм от мисълта да оправдавам полицая (ако все пак се докаже, че той е извършил убийството), но ситуацията в тая държава е такава, че на някои не им издържат нервите. Ако си млад човек и взимаш средна заплата около 7-800 лева и не притежаваш собствено жилище нямаш никакъв шанс да си купиш такова. Цените започват от 50-60 000 евро и трябва да станеш роб на банката (с най-високите лихви бачкат тук) за да може на 50-60 г. да си платил един скапан апартамент. Изобщо не е като на Запад... Ако не ти помогнат родителите и не се занимаваш с далавери и продажба на дрога е направо невъзможно. А и понеже тук властват циганските стандарти, хората раждат рано и има да чакаш и да станеш на 60 докато родителите ти си отидат и ти оставят жилището... Знам, че звучи грубо, но... Това са фактите.

dsco@

'... Ах, моля, запрете! Аз мразя човека. Не струва той вашта защита. Аз четох как някой насякъл с секира, насякъл сам брат си, човека. Измил се, на черква отишъл подире и... после му станало леко. Смутено потръпнах. И стана ми тежко. Но аз понакуцвам в теория и рекох полека, без злоба, човешки, да пробвам със тази история. Тя, случката, станала в село Могила. Бащата бил скътал пари. Синът ги подушил, вземал ги насила и после баща си затрил. Но в месец, или пък във седмица само властта го открила и... съд. ..." Няма нужда да пиша кой е авторът, нали?

"Ала във съдът не потупват по рамото, а го осъждат на смърт." Спор няма, че тогава съдът е бил доста по-ефективен от сегашния :)

Знам подобен случай, но до убийство не се стигна. Майката и бащата буквално откраднаха от сина си това, което беше построил и в което беше вложил всичките си пари! Все пак съдът му го върна. Но не можете да си представите какви идиоти живеят на планетата и в РБ също!

за планетата не знам, но в рб сме много големи такива, прав си.

Полицай - убиец?! Не виждам нищо по- естествено от това!

Родната полиция ни пази!

Пич вземи си друго име.даже имейла ми е така от поне 10 години

Че едно магаре ли се казва Марко?!

Mного е шокиращо ! Kак родители и син не могат да се разберат ???!!! Hе проyмявам !!! Cапрyгат ми /лек мy пbт/ има син от пbрвuя си брак ! Kогато склUчихме брак момчето беше на 7 години - то жuвееше при маика си! Kогато се роди моят син беше интересно ! големuя син - баткото е на гости в нас при таткото, при мен и при браT4ето ! 3 часа баткото е в нас - 3 часа моето дете е на коленете на баткото !!! Kак ще ми даде сbрце да разделя браT4етата, макар че са от два брака деца ! Bазпитахме ги да се обичат и yваJaват точно като истински братя ! прекрасно е ! по-младuят ни син като трbгна да следва в чyжбина баткото отиде при нотариyса и декларира половината си пари /отработени от него като емигрант /, за да помогне в издрbжката на по-младuя ! C добро вазпитание, с лUбов, с обич, yвaжение и разбирателство ние нямаме проблеми ! A тyк се говори и пише за yбииство ! Hо да изчакаме следователите и полицuята да дадат изявленuя ! Tbжна работа !

толкова ли си зле, че не можеш да разбреш колко си прозрачен, незначим, излишен?

Никой съд и никой родител не определя котакт за 3 часа. Ако е вярна историята ти, явно само за 3 часа си се ДРЪРЖАЛ КАТО ЧОВЕК. После избесня ли, или ти плащат да пишеш глупости?

не сте особено умни. написано е "гости", което е различно от пределеното от съда. при културните хора явно не е необходимо друг да налага волята си как да живеят. т'ва ще да е нещо ново за вас. нарича се свобода и разбирателство. затова и децата възпитани така не остават в БГ. учат и след това работят в цивилизования свят.

А в по-ранна статия някой коментариха, че САЩ е единственото място където ще видите баща да съди син, но уви!

Що бе? ? Борис I осъжда Расате. Пък Иван Грозни направо пробива черепа на сина си с жезъла. А в Щатите по това време има само бизони и индианци.

дувара на къщата в село е по-стар от САЩ.

родителите и сина са стигнали да се съдят за имот, нещо не е наред тук

Скоро така ще намерят и Путин, само че самичък, щото жена му го натири като краставо куче

вие не сте тхе цанадян а типичен баи ганьо,прост и далавераджия, и за съжаление ще си останете такъв цял живот с мускалите

вие не сте The Canadian а типичен

Аре стига сте се маскирали, като много "кОлтУрни", аман от идиоти русофили

The Canadian, Oставете господин Pytin на мира ! Tои рbководи голяма дарJaва ! Dоколко се справя това рyскuя народ ще каже, а не аз и Bие тyк !!! Dаите да оправим нашата си кbщичка и нашето си дворче !!!

Е, като нещете социализъм , нещете равенство , братство , свобода А , искате капитализъм и човек за човека е вълк ВОТ ВАМ ДЕМОКРАЦИЯ /СРЕДЕН ПРЪСТ / Първата работа ви беше да разрушите семеиството и да се кланяте на еврогеЙските ценности. ВОТ ВАМ СРЕДЕН!

Родната полиция ни пааааази

Тия пък се съдели със сина си ??? То ще е било ебати и семейството (родители и син) след като са паднали толкова долу като комунасти !!! Знае ли се дали са били гласоподаватели на БСП или Атака ??

не знам кви са били, ама вече са в Безсмъртният полк

не знаеш значенито на "безсмъртния полк". Неграмотността в нашата държава е голям проблем. НеграмОтните законотворци не знаят какви закони да "сътворят". Неграмотните ги контролиращи не знаят как да ги поставят на място. Неграматни играят ролята на полит..и.

someone

сина ги е убил - логично заключение. аман от алчност и наглост у тези синове и дъщери нашенски.

що бе? Дядката може да е кръшкал и дъртата да не е устискала. Е го Волен на 60 веагра му не требе

Вчера убиха семейство в Тутракан днес в Пловдив , Не ни трябват терористи , мизерията и алчността ще ни погубят !

someone

аз съм свидетел как син тормози маика си (заедно с жена му) вече около з0 години - психо тормоз и заплахи ежедневно за 1 селски етаж от къща.

свидетел и "драскач"? Защо се хвалиш с простотията си?

Убийството на мъж и жена в дома им потресе Пловдив --- защо да го е потресло? пловдив не е ли в българия? разделете 2 милиона убити за 26 години и се получават по 2000 убийства на ден или по едно на всяка минута! ---

а на веднъж не може ли та трябва да ги караш по един на минутата?

тия пък в тоя Пловдив се трепят за какво ли не - от ревност, от алчност, от дивотия, ама за бурките са съгласни. Прост народ - бедна държава. Че и културна столица щели да бъдат - ако остане някой, напр. мангали с бурки.

Na 23 sam,no sam mlada no nemoga da proomeia zashto obiistvata sa edna nirazrivna 4as ot izhednevieto vav BG.

Aми това е част от българската идентичност,традиция тъй да се каже,не сме се променили през последните"демократични" 25 години,такива сме си от 681 година досега и такива ще бъдем и в бъдеще.

Ако правописът ти не е умишлено толкова неграмотен, няма шанс да разбереш. Прибирай се в БГ за поправителен.

ще убием хиляди младежи с недоверие. оти знаем как да краднем.

кат соколи.. жална и опасно работа.

сергей нямаше това да го допусне. само бсп.

комара е лоша работа.

арменско изпълнение

ТРЕБЕ ДА СИ СУПЕР ДЕБИЛ ДА СЕ СЪДИШ С РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА ИМОТ ! ....

Ако той го е копувал защо да не си търси имота? Рано е да се твърди че той е извършил престъплението, новината е подвеждаща и търси скандал, да не стане така че той е невинен и някои комшия е рекъл да им убере пенсиите, струва ми се невероятно някои които работи в икономическа да го извърши по такъв начин, все пак може да прикрие следите си.

урлине,о-то и у-то поставаи в думите обратно на това,което ти идва от вътре и преминаваш в 6-ти клас.

ами те всички милиционери са такива,алчни и мързеливи,без значение в кой отдел работят,някои стават милиционери защото пениса им се измерва с дължината на цевта на макаров

що се възмущавате. лакомиятта и алчността са основната движеща сила в капиталистическото общество. Ние нали сме такова - капиталистическо общество, макар и доста мутренско, пък и без релна пазарн икономика ама все пак демократично.

Това убийство е провокация на наши недоброжелатели, които искат да дискредитират огромните успехи на правителството и постигнатата стабилност в България!

брей какво хубаво семейство а и какво мило дете са отгледали

Бай бабо да те не стига!

По принцип подялбата на имущество м/у роднини, не рядко води до жестоки конфликти. Бил съм свидетел (като страничен наблюдател) на изключително грозни сцени м/у хора, които до предишния ден са си пили ракията заедно. Да се стигне до убийство обаче (ако се докаже разбира се) вече е наистина брутално.

по принцип само, на балканите

Не е вярно. Алчността съществува от векове навсякъде. И явно никога няма да умре.

Мдааа, момчето което като се пенсионира ще вземе 20 заплати за добра служба е намазало и апартамент "случайно". Извънземни са ги убили да знаете, всички улики на там водят...

че колегите на сина никога няма да намерят истинския извършител или ще набедят някой невинен. И съд да има все тая. Както се оказа, че щом премазаното от полицай бебе не е било на пешеходна пътека полицаят е невинен, нищо че количката е била на тротоара.

милиционер да си в тази местност,голям кеф и недосегаем на туи отгоре.

Имама новост: вече по двойки, гарантирано от ...

От кой?

Алчността - движеща сила на капитализма.

алчността на ганьовците, в Европа такива простотии няма

тотално си зле:) разбира се в европа има доста по-жестоки сценарии.. защо богатсвото там е в доста по-големи размери..

изобщо няма, но пък има писатели - напр Зола, или Балзак, може и Дикенс, или пък Ман, а защо не и Сименон.........

загиналите , бог да ги прости ! как са си възпитали убиеца , те си знаят ...ама защо ни го натресоха и на нас ?

до къде докараха тоя народ.

той си беше докаран, преди се колеха с брадви и ножове.

изключително редки случаи при българския етнос , убиването ставаше с психологични средства като клюки , клевети и тем подобни, просто защото хората се страхуваха от затвора !

d4

Бог високо, Цар далеко. Мир на праха им!

Съпругата, съпругата!!!!!

Точно така. Притискало и си е на снахата , да живее охолно. А откъде пари ???? От имота на свекър и свекърва. Гераците в 21 век.

сигурно са нямали пари понеже мъжът й е честен полицай

ГРЕБ изтребва пенсионери заплащайки на Цигани и Турци да вършат това и после да гласуват за тях.

Моята полиция, пази майка си и баща си.