Пускат допълнителни билети за концерта на Енрике Иглесиас на 6 ноември в "Арена Армеец", латинозвездата ще пее на уникална конструкция от две сцени, съобщават организаторите.

Огромна част от местата за All The Hits Live вече са запълнени. Затова на феновете са предоставени шест нови сектора в залата - билетите са в продажба от днес в мрежата на Eventim.

Новите места не само предоставят страхотна видимост към сцената, а и от тях почитателите на певеца ще са съвсем близо до него благодарение на двете платформи, т.нар. езици, излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с публика.

Цялата сценография на новото шоу на Енрике е базирана на концепцията за максимална близост с публиката - артистът ще пее и ще общува отблизо с феновете върху комплекс от две сцени (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани с коридор. Така любимецът на попманиаците ще се движи непрекъснато между двете сцени, заобиколен от присъстващите, които буквално ще могат да си направят селфи с него, докато изпълнява прочувствените си хитове, отбелязват от екипа.

All The Hits Live обещава да е грандиозно зрелище - цялата стена зад основната сцена А ще бъде опасана с 500 кв. метра видеоекран, ще има нови пироефекти - "огнен водопад", нов модел осветителни тела, използвани за първи път за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.

Всяка обявена дата от новото турне на музиканта се разпродава за отрицателно време и е бляскав успех за него. През последните месеци Енрике е в страхотна форма, откакто любимата му Анна Курникова го дари с близнаци, а той води много по-здравословен живот и посвещава повече време на семейството си, отбелязват организаторите.

Концертът в София е по повод на 13-ия рожден ден на радио Energy. Цените на билетите са между 69 и 159 лв. в мрежата на Eventim.