Недоволни перничани отново излязоха на протест и затвориха автомагистрала "Люлин". Те промениха първоначалното си намерение да стоят пред сградата на общината и се качиха на аутобана.

Пътен възел "Даскалово" не е блокиран, движението оттам е нормално. Протестът беше разделен, като част от недоволните се отправиха от кв. "Изток" към центъра на града с автошествие, за което имат разрешение.

Протестиращите отново настояват за по-висок стандарт на живот, обявяват се срещу "корупцията и ограбването на държавата". Протестът се охранява от полиция и жандармерия.  Блокадата на магистралата продължи до 21.00 часа.

Протест се проведе и във Варна. В морската столица недоволните се събраха за седма поредна вечер на площада при катедралния храм.

Протестиращите изразяват недоволството си срещу високите цени на горивата, скъпотията и неадекватното управление на държавата.

В Сливен протестът преминаха под формата на автошествие, десетки автомобили минаха по сливенските улици с натиснати клаксони и развети трибагреници. На автомобилите имаше и табели с надписи: "Системата ни убива" и "Оставка". Организаторите благодариха на полицията за охраната и осигуряването на обществения ред.

В Кюстендил около 40 души се включиха в протеста срещу високите цени на горивата и социалното неравенство. Протестното шествие продължава до разклона за ГКПП "Гюешево".