Тежката катастрофа е станала на пътя между исперихските села Драгомъж и Малък Поровец. Сигналът е подаден на тел. 112 около 16.30 часа.

В буса пътували дядо, баща и син от Исперих
. На ляв завой микробусът поднесъл, 33-годишният шофьор изгубил управление, след което возилото скъсало предпазната мантинела и паднало в 40-метровата пропаст.

54-годишният мъж е загинал на място, а 33-годишният му син е в кома в исперихската болница. Тежко ранен е и 10-годишният внук на загиналия. Полицейски екипи извършват оглед.

Вчера полицаи от РПУ-Кула откриха двама мъртви мъже в лек автомобил "Пежо" с видинска регистрация, паднал в 7-метрово дере по пътя от село Киреево в посока разклона за ГКПП-Връшка чука край местността "Краварника".
Катастрофиралата кола е открита, след като съпругата на единия от загиналите сигнализирала в полицията, че мъжът й не се е прибирал от няколко дни.

Загиналите мъже са на 46 и 47 години от град Кула. От полицията съобщават, че при десен завой водачът е изгубил контрол над автомобила и се е преобърнал в дерето. На местопроизшествието е извършен оглед от вещо лице, разследващ полицай, служители на сектор "Пътна полиция" и РУП-Кула. Телата на жертвите са транспортирани за аутопсия.