Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова записа видео в Тик-ток, в което твърди, че много момичета в родния й град са имали жестоката съдба на 18-годишната Дебора - остригвани, пребивани, насилвани, обиждани. Гаврите с тях и техни голи снимки и видеа пък се разпространявали в телеграм групи.

"Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора... Да, от Стара Загора съм, много добре знам за кого става въпрос и определено имам какво да кажа. Това е първият случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора. Това е манталитет. (Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да може да започне да се говори за това нещо? Защо?

Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, защото е типично по старозагорски. Голи снимки се разпространяват на момичета. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора, така че всичко в този живот се връща...

Стопкадър: Тик-Ток

Кой ги създава всички тия изроди ли? Ами ние - жените, най-вече. Защото в Стара Загора е постижението на живота ти е да си с охрана, там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните и ти си недостижима, когато гаджето ти е охрана... Знаете ли колко остригани имаше, знаете ли колко пребити имаше? Знаете ли колко градски легенди има?", коментира в клипа си Божидара Овчарова.