Тити Папазов и Йонислав Йотов-Тото, излязоха с коментари, след като днес гръмна скандал с интервю в YouTube канала на музиканта и водещ, направено преди няколко месеца, в което бившият спортист разказа през смях как обръснал главата на бивша своя приятелка заради изневяра.

"Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заяви пред "24 часа" Тити Папазов по повод на разпространеното в социалните мрежи интервю пред Тото от "Скандау". И допълни: "Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а", обясни баскетболният треньор.

"Ние имахме уговорка, но е несериозно да ви обяснявам. Имахме уговорка, че ако тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не променя случилото се" допълни той пред Нова телевизия. Тити Папазов заяви още, че стои зад думите си, но осъзнава действията си: "Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата". 

След разгарянето на скандала, и Тото излезе с позиция по повод подкаста му с участието на Папазов.

"В момента има голяма вълна от неодобрение към един мой епизод с Тити Папазов и силна връзка със случая с момичето от Стара Загора и нейния насилник... Мнението ми по случващото се е - аз съм отвратен, мисля, че това е повече от ясно на всеки. Трябва да има справедлива оценка и справедлив съдебен процес. Такова нещо аз не одобрявам и няма как такъв човек да си продължи безнаказано - той трябва да поеме своето наказание, това е съвсем нормално. Аз съм отвратен от факта, че такова нещо може да се случи и че такъв човек е част от нашето общество. Отвратен съм не само от него, а и от всички други, които правят такива посегателства към жени, било то и по-малки, наричайки го шамари", заяви Тото и продължи:

"За мен е много странно и странен период, защото аз казах и по Нова телевизия какво трябва да се случи, за да може тази държава да функционира правилно, да станем целия народ, какво трябва да се случи. След два дни това се случи. Изключително много се зарадвах за това, че народът се вдигна и отиде да търси справедлив съдебен процес за това дете. Не знаех обаче, че ще се окаже, че се окажа от другата стана на барикадата.

Относно това, искам да го заявя за трети път и да е изключително ясно - не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя - напротив, даже ги осъждам много по-тежки, отколкото съдебната ни система би го осъдила.

Но това, което мога да кажа относно темата с подкаста с Тити Папазов, е че ситуацията там е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от ситуацията с Тити - че той е наранил това момиче, за мен той го е наранил, и смятам, че на такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от репорти, те са скрити от мен. Прецених, че щом обществото, и мен включително, ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за одобрение, реших, че трябва да го премахна. Извинявам се, че не съм преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще разкаже, и моя смях там е още по-обиден с оглед на ситуацията към днешна дата. Извинявам се и наистина се надявам, че няма да има повече жени в такава ситуация", каза още Тото.