Коя е жената, която ваксинира Делян Пеевски, лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, се питат в социалните мрежи, след като късоподстриганата руса дама се появи на снимки с няколко от най-известните мъже в държавата?

От днешна публикация във Фейсбук стана ясно, че това е медицинската сестра от частна столична болница Магдалена Серафимова.

"Днес, 23.10.2021, честитим юбилея на главната медицинска сестра на УМБАЛ СОФИЯМЕД Магдалена Серафимова. Екипът ни й желае много здраве, успехи и весел празник!" - написаха от лечебното заведение в профила си в социалната мрежа и публикуваха снимка на най-обсъжданата жена в България в последните дни.

Именно тя постави ваксина на експремиера Борисов неотдавна, а вчера също Серафимова сложи трета, бустерна доза срещу COVID-19 на Делян Пеевски и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. Заедно с тях в УМБАЛ "Софиямед" бяха кметът на Белица Радослав Ревански, който също си постави трета игла, както и председателят на младежката организация на ДПС в Благоевград Ибраим Зайденов и Максим Тачев - член на общинската организация на движението в Белица.

Колаж : Фейсбук