Ето коя е жената, ваксинирала Борисов, Пеевски и Карадайъ

Магдалена Серафимова е медицинската сестра, за която всички говорят

Обратно в новината

Коментари - Ето коя е жената, ваксинирала Борисов, Пеевски и Карадайъ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болницата на осемте джуджета точно там заразяват сина на златанов с три бактерии от които развива сепсис явно властта несе бои от подобни грешки в това здравно заведение

По протокол тази ваксина се прави от лекар-Медицински одит ще пита ли защо при Тиков не е така?!

Абе, дирници, защо ни занимавате с глупости а не отразявате най-важните неща и новини? Преди време всички медии, и вие, оревахте орталъка как Гешев заловил най-големия престъпник, най-корумпирания властник в България - бедната женица-кметица на Младост, което бе тръгнала да се бори с мафията и корупцията - Иванчева, с колежката й Петрова! Изляха се тонове с помия, представиха ни отвратителната им постановка на задържането й... Е, още тогава стана ясно, че всичко е измама, че я сготвиха с подхвърлени пари! Но това не попречи на един боклук, зовящ се съдия, от подчинения на мафията Специализиран съд да й даде ... 20 тодини?!? Държаха я с белезници, дори и на болничното легло, тия изроди... Още тогава много пъти писах и напомнях, че цялата тази постановка е безкрайно гнусна и отвратителна, и съшита с бели конци от боклука Гешев, другият боклук и кошаревски свидетел Ваклин и ОПГ в прокуратурата и специализираната прокуратура. И че тези са толкова нагли и прости, така са се самозабравили, че представените от тях за доказателства материали (макар и подбрани и дори на места подменени, фалшифицирани, както се оказва) оневиняват Иванчева и доказват тяхната вина! Защото например на кадрите от залавянето много ясно се вижда дори как и КОЙ (една следователка) подхвърля парите в колата СЛЕД като Иванчева е задържана, и я отвеждат в този момент за да не види как подхвърлят парите, като в същия момент докарват бял ВАН да прикрива следователката с парите от трафика и минувачите, как тази влиза в колата с парите в десния подет джоб, и как след това излиза и вдига пръст нагоре към друг от ОПГ на Гешев, който пък от своя страна дава същия знак на Гешев... Има един младеж, който ме впечатли и ми харесва - Цанов, който излъчва интересни и правдиви предавания по YouTube, Той е направил интервю, всъщност поставя Иванчева на детектор на лъжата - гледайте го, току що е пуснат... https://m.youtube.com/watch?v=cz7g958k5dI&t=384s Сега излезе

Видяхме, че инжекциите са дори без свалени капачки на иглите и позират на снимката с фалшивото инжектиране. Взех си извода и решението за корона ваксите от висока инстанция. Благодаря!

На детектора на лъжата госпожата да я видим дали е била ваксини или витамини.

Платен репортаж от Софиямед или антиреклама?

С антидот!!!

Станала болницата на олигархията.Всеки който натрупа много ,много мъни ,ще ходи вече там.

А тия за тези 3 боклука , държавна болница няма ли ?! Или те държавните са за раята?!

Трябва да се пази здрав чекмеджан мутрев за да може да даде показания пред новия прокурор

Всички се питат? Какво? Дали случайно в дир не да дошли "журналист" от жълтите "медии"?

Герб + Дпс КОАЛИЦИЯТА ЛЪСНА! Къде са Кюлчетата?

В твоите чекмеджета,не видя ли?

Инсинуациите са ясни дирчета - пастирчета. Нито един от споменатите не са на власт в момента . А повечето от нас ни интересува действащите. Защо не информирате кога, къде, кой, каква ваксина постави на сегашното правителство и президент ? Или тъй като те нямат да пишем инсинуации ?

покажете и жената дето просна бездиханен Боко напречно на леглото и му навря кюлче у гъзо ненаситен.

На тази жена трябва да й се издигне паметник. Тя е ваксинирала Прасчо за да ни го запази . За да можем всички ние да спазим традицията и да заколим прасето за Коледа. То ни е много ценно- държи над 50 милиарда лева присвоени и откраднати от бедните данакоплатци в офшорни сметки в чужбина. Прасето също има и обръч от стотици крадливи фирми някой от които бяха осветлени от закона Магнитски. Празчо е казал че засега не смята да се крие в Дубай,защото в България нямало кой да се сети да му свали кандидат /депутатски имунитет а й това нямало как да стане докато мафиот номер 1 на републиката е каскета Гешев.

Моля ви не правете моята грешка! Аз също се подлъгах. Поставих си две дози пфайзер. След първата нямах особени проблеми. Причуваха ми се гласове говорещи на английски, които ме убеждаваха да си купя Windows. Купих си, но гласовете не спряха. Но страшното стана след втората доза - закупих още един Wuindows и пълен пакет Мicrosoft office. Страх ме е да си поставя бустерна доза - нямам идея какъв още софтуер ще искат да купя. А и не знам за какво ми е - аз дори нямам компютър!!!!!!

Следващите гласове ще те карат да гласуваш за ГЕРП!

:))) Добро!

Ваксината ми повлия много лошо. И преди нея говорех всеки ден глупости. Но откакто ме ваксинираха, съм неудържим.

Ами да и направим паметник!!

Софиямед!!! Болницата която уби съпруга ми, за когото не бяха положени тези грижи, като за ББ и Пеевски, но който беше достоен човек , направил повече за тази страна , но не парадирал и те му забравиха тампона и заразиха кръвта! И затова не се писа нали???

Това е сестрата, която ваксинира моето куче против бяс, такава ваксина е поставила и на политиците.

Тази статия е сбъркана на много нива. Побликуват я като водеща новина основно поръчково. Понеже нямат нищо конкретно срещу Борисов ... а да и фотошопа с кюлчетата пуснат от Черепа. С две думи всеки път Борисов като губи изпълнителната власт тия се самозабравят. Миналия път направиха Пеевски шеф на ДАНС, тоя път Бойко Рашков и хората на черепа вкараха в МВР и ДАНС. Положителното е че след около година Борисов ги изрива и 4 години мишкуват.

(ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и предплатени събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff

Тва е много важно да биеш муслкулна инжекция (ако въобще се стига до това) на някакви прости селски терлици.Боже Боже какви идиото.

Да бъдем честни...и четирите путки си ги бива

Преместих си го

Тоя младеж с текезесарския потник в най-дяно от къде ли ми е познат....

ТРИ ВИТАМИНЧЕТА Е БИЛА ТАЗИ "ГЕРОИНЯ". ДА Я ИЗБЕРЕМ ЗА "ДОКТОР НА 2021".

Във връзка със затпудненото приемане на болни от Ковид в болниците , поради липса на легла .СПЕШНО .До всички директори на болници . !!!ДА СЕ УСКОРИ СМЪРТНОСТА ПРИ ПРИЕТИТЕ ВЕЧЕ БОЛНИ , ЗА ДА ИМА МЕСТА ЗА НОВИТЕ . ЗАПОВЕД .

на спринцовките стоят капачките увеличете снимката, само 3тия мелез му го слагат, но тва може и да е физиологичен разтвор

Ваксинаторката на Мафията.

(ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Хайде сега, ЧУЙТЕ от ИЗРАЕЛЕЦ-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. И знайте, че това същото става по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и предплатени събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide . Представяме Ви купища видео документални доказателства за безапелационно схващане на тази ключова тема за живота ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ и в тази реалност - "ФОКУСИ, ЛЪЖИ, ПРЕИНАЧАВАНЕ, НАУЧНИ СТЪКМИСТИКИ, ПРОСПИВАНЕ НА МОМЕНТИ ЗА СЪПРОТИВА и в РЕЗУЛТАТ.. ПЛАНДЕМИИ..ЛОКДАУНИ...НАМОРНИЦИ...ЖЕРТВИ...ДИС-КРИМИ-НАЦИЯ...РЕПРЕСИИ..ВАКСИ ГЕНОЦИД". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea

И четвърта игла да им удари ще е още по-добре

Турчинът е с потник, егати и селянина!

Много важно, че е ваксинирала мафиотите!

Да им е честито! И това е новина!?

Има ли вече вила?

със какво ги е ваксинирала, но едва ли ше каже даже и да знае

Притеснявам се за Шиши, стопил се е горкия, откакто го обвиниха по Магнитски и му спряха парите…сигурно гладува горкия, но стиска зъби, зер не е човек, а железен комунист..

Не ги е ваксинирала “за Бог да прости” и те са я ваксинирали с по някоя хилядарка, иначе хваща окото..

Явно си на 70 г! Виж, че е дъртофела!

Коалиционните партньори си личат от тука още. ГОРЧИВО!!!!

Това новина ли е или пиар на мърлата с спринцовката

Я питайте също и другарката Серафимова, от кога слага вакси на тулупи, без да е свалила предпазната капачка на иглата:)))???

Наистина са с капачки, даже на тиквочка я скрива умело с ръка, но се вижда капачката, както и при шиши!

Да беше махнала капачката на иглата.

lu4ka

Специално увеличих снимката. Няма такива жалки смешници. Буци и Шиши са с капачки. Нещастници.

С помощ от Варна, Георги Гергов иска да установи пълен контрол над Панаира https://podtepeto.com/novini/s-pomosth-ot-varna-georgi-gergov-iska-da-ustanovi-pulen-kontrol-nad-panaira/

Гнусна герберска пропаганда в стил Гьобелс.

Тикварка да ги е умъртвила тези изроди !

Това си е направо събитието на годината! Това събитие свърза завинаги тиквата и бозата! А кой ваксинира деси свирката и простата поцинкована кофа?

Кой ли??? Може би... сестра Бикова:)))?!?

Абе,оставете женицата на мира да си върши работата бе, какво сте я заснимали,че ваксинирала този или онзи палячо!

Софиямед е частна болница, в която обаче герберугите наляха стотици милиона държавни средства, за да стане елитна и изтеглиха всички добри лекари от Окръжна болница ! Отделно Софиямед има договор със Здравната каса и взима пари както от нея, така и от пациентите ! Имах направление от личния лекар за гастроентеролог и реших да отида при тях ! При положение, че работят със здравната каса и че аз съм с направление и пенсионер , таксата за прегледа би трябвало да е едно левче . Да, ама не ! Взеха ми 60 лева за “избор на лекуващ екип”, въпреки че имат един-единствен кабинет за преглед и един-единствен лекар в този кабинет, който между другото е и началник на тази клиника ! Там трябва да влезат ДАНС, жандармерия и ГДБОП , за да установят това частна болница ли е или държавна !

Аз пък се питам, коя е сестрата ваксинирала Чък Норис...

ги вижте раЯ! За тези работите 12 години предсоят ви още толкова!! Вие ще блеете пред твлефона и телевизора те шемпълнят чекмеджета и офшорки о ше умират от смях колко сте,, умни''!