С възгласи "Много сме, силни сме" около 300 перничани блокираха автомагистрала "Люлин" непосредствено след пътен възел "Даскалово". Движението е спряно и в двете посоки.

Недоволните преминаха пеша разстоянието от пернишкия квартал "Изток" до автомагистралата. Те издигат искания за оставка на правителството. Те настояват за по-висок стандарт на живот и промяна на системата за управление.

Протестът се охранява от полиция и жандармерия. За протестните действия не е поискано и не е давано разрешение от община Перник. Задръстването по магистралата е голямо, голяма част от шофьорите са изнервени.

Над 400 души, сред които и мотористи, са се събрали пред Катедралата във Варна на протест.  Те блокираха ключови булеварди, след като изминаха пътя от Катедралата до Община Варна с викове "Оставка" и "Мафия". Искането на хората, които излизат за четвърти ден на протест, е за свалянето на правителството, срещу високите цени на горивата и "Гражданската отговорност".

Шествието блокира част от бул. "Осми Приморски полк", бул. "Мария Луиза", както и част от бул. "Сливница". Недоволството си протестиращите показват чрез викове и клаксони. Полицейското присъствие е засилено.

Протести има и в Хасково, Сливен, Стара Загора и Бургас.

Пред общината в Бургас се събраха десетки, с искане за по-добър живот и оставка на правителството. Недоволните се организираха в социалните мрежи. Събирането им протича без напрежение.

В София пък продължава протестът на майките на деца с увреждания. Те се събраха за 23 пореден ден под прозорците на властта. Малко след 19:00 часа блокираха за кратко кръстовището на бул. "Мария Луиза" и "Тодор Александров".

Към майките на деца с увреждания се присъединиха и други протестиращи срещу високите цени на горивата и срещу правителството.