Излезте от порочния кръг на боледуването


За да не боледувате през зимния сезон, трябва да осигурите адекватна защита за организма. Имунната система е основната част от него, която се бори с вредните влияния отвън и спира нахлуването на вируси в тялото. Затова е изключително важно по време на грипния период да подкрепите първо нея.

Избирането на подсилващи продукти, идващи от природата, е най-мощното ви оръжие в борбата с болестите. Vitaslim IMMUNO и Vitaslim VITAMINS е перфектно балансирана комбинация от натурални съставки и мултивитамини, която цялостно подсилва здравето и прави организма по-устойчив на болести. Заедно те действат изключително ефективно, защитавайки организма от вируси, микроби и инфекции.

Vitaslim IMMUNO предпазва от грип и настинки и помага за по-лесното възстановяване от тях. Имуностимулиращият комплекс дължи своето мощно действие на лечебните свойства на прополиса, женшена и евкалипта. В борбата с грипа помагат и течните мултивитамини Vitaslim VITAMINS, които предлагат всички необходими на организма полезни вещества.

Vitaslim IMMUNO и Vitaslim VITAMINS са произведени по патентована технология за влагане на течности в твърди желатинови капсули, което значително повишава ефективността на съставките и подобрява резултатите.

Как да засилим имунитета през зимата