Първият български интернет портал Dir.bg беше отличен за пореден път на годишните награди на глобалната организация Superbrands.

Призовете за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки у нас бяха връчени на специална церемония на 27 ноември. Престижната награда бе присъдена на Dir.bg благодарение на гласовете на интернет потребителите в България.

Проф. Веселин Благоев от борда на Superbrands връчва наградата на Оперативния директор на Dir.bg - Иван Брайков

Снимка: Superbrands

Оперативният директор на Dir.bg - Иван Брайков, прие приза, като благодари на организаторите и журито на Superbrands, и допълни:

"Тази награда е много важна за нас, защото тя е една от най-високите оценки, които Българският интернет портал получава за своето развитие за всичките повече от 20 години. Огромна благодарност на целия екип на Dir.bg, който през цялото това време отстоява ценностите на марката."

Той изтъкна, че тези ценности винаги са били иновации, свобода, достъпност, достоверност, обективност на информацията, богатство на темите и на предлаганите услуги.

Снимка: Superbrands

"Разбира се, благодарим най-много на нашите потребители, защото тяхната лоялност е нашето най-голямо богатство", каза още Брайков.

Той благодари и на партньорите и рекламодателите на портала за успешните проекти и дългогодишното доверие, превърнали Dir.bg  в един от супербрандовете на България.

Оперативният директор на Dir.bg - Иван Брайков и зам.-изпълнителният директор на Dir.bg - Методи Янов

Снимка: Superbrands

Superbrands връчи своите награди за седми пореден път, използвайки универсална методика във всички 80 страни, в които оперира програмата. Процесът на избор се осъществява на два етапа - от журито на организаторите и чрез потребителски вот в интернет.

Dir.bg е единствената уеб медия, която бе наградена през 2019 г. Създаден през 1998 г., порталът продължава да се развива с богато и разнообразно съдържание, още повече възможности за ефективна реклама, събития с каузи и една от най-модерните визии в българското интернет пространство.

Снимка: Dir.bg

През 2020 година Dir.bg ще зарадва читателите си и партньорите си с много нови функционалности, повишено качество както на услугите, така и на новинарското съдържание.