Заподозряният за четворното убийство в Нови Искър не е военен, както гласеше първоначалната информация. Репортер на Dir.bg предаде от местопрестъплението, че служител на Министерството на отбраната всъщност е неговият баща - Иван. 

Той не се е явил на работа в два последователни дни и това е накарало военна полиция да го потърси на домашния адрес. Именно там униформените се натъкнали на потресаващата гледка с четири трупа.

25-годишният син, който се казва Георги, е задържан по подозрение, че е убил родителите си, брат си Сашко и баба си Славка. Все още не е обявено официално с какво оръжие е извършено престъплението. По неофициални данни става дума за брадва, тъй като по телата е имало следи от удари със сечиво. Съседи на почернената фамилия все пак не отхвърлят и версията младежът да е използвал и пистолета на баща си. Според тях в поведението му отдавна се забелязвало видимо отклонение. Те твърдят, че се знаело, че Георги е освидетелстван като психично болен и дори допускат, че е отключил агресията заради предстоящо настаняване в лечебно заведение.

Снимки от местопрестъплението вижте тук >>

Неофициална информация от мястото на убийството сочи, че телата на загиналите са били в ежедневни дрехи. Това кара разследващите да смятат, че убийството не е станало през нощта, а днес рано сутринта, вчера или дори по-рано.

Очаква се всички детайли да бъдат изнесени в следобедните часове на извънредна пресконференция в София с участието на главния секретар на МВР Ивайло Иванов.