Заподозряният в четворното убийство е психично болен син на военен (снимки)

Подозират, че Георги отключил агресията заради предстоящо настаняване в лечебно заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Из нови искър нормални има ли?

Научиете се да пишете, бе дирчовцо!! Пише се заподозрЕният!!!

* ДирчовцИ!

Може би трябва да обясним защо. Заради правилото за променливото Я. Щом следващата сричка след Я съдържа Е или И, Я преминава в Е. За-по-до-зрЕ-НИ. За съжаление, има още 2-3 условия, които трябва да бъдат спазени, но преди това - научени.

EMEC

ЕМЕС Каква е ползата, идиоти да преброяваме, и с тяхните проблеми да се заничмаваме?

"психично болен син на военен" - писачът е психично болен - работещ в дирника

EMEC

ЕМЕС Когато е наистина много психично болен, от лудницата не трябва да бъде изгонен.

EMEC

ЕМЕС Майка и баща си жестоко ги убива, затова, че него за нищо го не бива.

EMEC

ЕМЕС Лудите ги освобождават, за вината, която проявяват. След като щуротията направи, за Луд се с гордост се обяви.

Опасявам се за личната си безопасност. Страхувам се да не бъда убит.

Кажи им,че стекломоя не ти понася

Ползвай почивката по предназначение!

Тези всичките са били на помощи! Включително и бащата, който също е бил на бюджетна издръжка! България ще се оправи само когато почне да се гласува срещу бележка за платени данъци!

И какво стана сега?В милата ни родина с многото телкове,лудите са нормални и могат да правят каквото си пойскат безнаказано,също като циганите.Егати държавата.

Такива хора на бесилото. Намат място сред населението.

Този има добри адвокати

В БГ освен крадци и луди други не останаха.А забравих и вожда Винету. Всички му се кланят и почитат за 300 лева заплата на месец.Наистина нема такава държава.

на БСП-то

Хора, какво става... Какво ще правим... Как ще живеем... Децата ни... Отчаяна съм...

Обеси са ма!Глупачко!

Скачай от моста. По мисленето ти личи, че си опасна за околните вече!

Приложен е челният американски опит. Дерзайте булгаристански свине ....

stankow

Да, това е челен американски опит. Но отъкъде-накъде да сме свине, откъде го измислихте ?

по себе си очевидно

у вас в руслямистан е пълно с людоеди.Нали ?Свиньо

При соца се живееше по-добре,по-спокойно и по-смислено.Това се виждаше и усещаше,не беше нужно да го прочетеш в някоя платена медия.

Това което си го написал!Нямаше много стока по магадинитеТрудно беше да се издигнаш ако не си чрен на БКП и нямаш връзки с мастит ДС функционер.Корупция и забрани от всякъде!Да припомним и милизионерският терор и издевателствата над гурците и помаците в последните години на соцакакто и кървавият терор в намалото

Ти лъжеш при това с правописни грешки. В магазините имаше всичко,от което хората имаха нужда,с високо качество. Останалите ти глупости,не ти се разбират. Пиши като хората,трол.

stankow

Човекът пише за "смислен живот", вие пак си знаете вашето - нямало стоки. Да, по-малко бяха. Но в това ли е смисълът ?

Да следиш конгресите на партията и да повтаряш лозунгите? Каквато и човечност и смисленост да е имало тогава, не се е дължала на комунягите, а на това, че обществото се разрушава бавно, отнема известно време този процес.

Мислехме и изказвахме словото метафорично, защото така не ни разбираха "чугунените" глави и можехме не само да оцелеем, но и да противодействаме. За съжаление, след 10-ти много от умните глави се изкушиха от материалното и (се) продадоха (духа си) за шепа долари и евра... Останахме малцина бунтари, а е необходимо критично малцинство, което не само да умува, но и да се бори с днешния нарцистичен егоизъм, продаващ се за едно лайкване в повече. "Суета над суетите - всичко е суета!" Този постоянен стремеж към блага и облаги прави живота безсмислен е осъзнал още в древността Соломон и се е опитал да ни поучи в Еклисиаст. А кога Човекът у нас ще разбере това?!

Нищо нямаше по магазините. Освен оцет и родопчета по 15ст. които си бяха за боклука.

Който ги е замислил тези неща, добре ни е преценил, че за да започнем да се продаваме, трябва да минем първо през соц-а, не заради празните магазини, а заради разрушаването на обществото, обръщайки го с краката нагоре. Има единици стоици, които ще устояват винаги, но те са малко. Всички тези "експерименти" са замислени за масата. Западните народи бяха готови да се продават веднага, без предварителна обработка.

даже и психично болни нямаше. Нито един. Официално. И по магазините нищо нямаше. И в чужбина не пускаха да се пътува. И за кола се чакаше по 10 години. И за апартамент се чакаше по 25 години. И изобщо беше много хубаво.

Виж си ценостите,трол-магазини,коли,пътувания. Празни хора,с празни цености.

"Свободата, Санчо..." - по-голяма и от бьекапьето, което беше пълно с ценностите, които уж отричате, а сега - направо се оляха комунягите - най-грозните капиталисти

Другарю, само с идеите на марксизма-ленинизма-путинизма не се живее. Животът не е КПСС-БКП и така нататък. Защо не пускаха хората да пътуват свободно в чужбина, а на границите убиваха желаещите да избягат от вашия рай? Защо бе?

А сега извади 70 хил.евро за същата панелка дето нова струваше 5 хиляди соц. лева преди 35 години.А бе в БГ такива глупаци необразовани откъде се пръкнахте толкова.

Тогава се "наливаха основите" на днешния корупционен ред с целуване на ръка на силния на деня, шуробаджанащината, партийната кариера, привилегиите за отделни групи от обществото с цел противопоставяне едни на други, работници срещу интелигенция, граждани срещу селяни и овладяване на населението по древния римски закон "разделяй и владей". Властваше законът на силата/Партията с чл. 1 в Конституцията, а не силатъа на Закона. Още тогава Законът беше "врата в полето" и "някои бЕха по-равни от другите". Ако хората се снишаваха, нямаха проблем и живееха, както казвате по-добре и по-спокойно. От другите и близките им, които с неподчинението си на партийната линия и пропагандна политика ставаха проблем на "колектива" и "социалиситическото" общество. Имаше решение - няма човек, няма проблем. А хората с психични отклонения бяха затваряни, крити, за да не "развалят" картинката на преизпълнените петилетки към светлото бъдеще. Но не и лекувани, а само медикаментозно държани в "будна кома". Така принудително вкарвани в лудниците бяха и онези с будната съвест и бяха държани зад решетките при нечовешки условия на "затвор" по медицински причини. Съвременното лечение на психиатричните отклонения, когато не са тежки случаи, има хуманен и съвесем друг начин на организация, ежедневни стационари, контрол от медицинско лице за редвен прием на дозиран медикамент с минимални вредни странични явления, трудова терапия, култура на цялото общество такива хора да имат шанс да са полезни според възможностите си, а не да стават опасни за околните и себе си.

Така беше, спокойно. Но това си имаше цена. За 100 лева произведена в завода продукция държавата правеше 110 - 120 лева разход. При все това се залага 130 и понеже е по-ниско баща ти и дядо ти получават премия. Съответно всички са спокойни и щастливи. Ама всъщност плюскат бъдещето на внуците/синовете, демек твоето. Та затуй е и изперкването. Щото лесното свърши и остана тегавото. Какъвто всъщност е живота навсякъде по света. Само у нас разправяме на малките деца, че видите ли като пораснат и почва лесното...

ролята на внушенията в нашия живот. Естествено, че ще усещаш спокойствие, ако не ти съобщават за нищо тревожно - било престъпления, било злополуки и ще се изнервяш, ако непрекъснато едва ли не само това ти съобщават.

Много спокойно, ведро и смислено беше. От петилетка към петилетка, от лозунг на лозунг. "След глад и мизерия - тежка индустриализация!" — девиз от начало на 50-те години на 20-ти век "Всички луди - на борба за мир и световен социализъм!" — плакат в лудница! "Да не оставим нито един пациент да си отиде без лекарска помощ!" "Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две!" "Граждани, гответе се за отпадъци!" — лозунг от кампания за събиране на вторичните суровини "Въшката е най-опасният враг на родината - унищожавайте я!" — агитационни плакати в поликлиниките "На партията - вярност, на народа - чиста вода! " "Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен." "От тебе, партийо, се учим!" — плакат в ЗАТВОР; ами сега, с толкова много партии, станахме разногледи "Повече кожи за партията!" — лозунг от стените на кожарско-кожухарска фабрика в чест на 9-ти септември "Във всяка къща - говедо!" — лозунг от времето на т.нар. социалистическо самозадоволяване през 80-те години на 20-ти век "Час по-скоро да прибереме хляба на народа!" "Повече камъни за народа! "— надпис над каменоломна кариера "Всички комунисти - под земята!" — над входа на мина "С всички сили пет за четири!" — призив за преизпълнение на петгодишния партиен план за четири години "Икономиката икономична: дело на всеки гражданин!" — лозунг от 80-те години на 20-ти век "25 години обикновен локум!" — надпис от опаковката на обикновения локум, по случай 25-годишнината от 9.IХ.1944 "25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР." "До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!" - Из статия във в."Работническо дело" "Да строим социализма с подръчни средства !" "Кръводарители не чакат ред 6 месеца след кръводаряването!" — поредната привилегия "В чест на 9-ти септември да озъбим целия български народ!" — надпис в стоматологичен кабинет, но на практика и навсякъде другаде С всички сили пет за четири! — призив за преизпълнение на петгодишния партиен план за четири години

Скоро пътят ни минаваше край едно село и там видях на селскостопанска сграда: "При пожар ВИКАЙ 166". Бисери на неграмотни агитатори.

Живееше се по добре,защото никой не те информираше за поредния луд с брадва и до тук,По същия труден начин можеш да вкараш някой в психиатрия за лечение. Тогава се искаше да имаш познат милиционер ,ако може на по висока длъжност да ти помогне/пиша като очевидец/.

Болно, много болно общество. Едва ли има нещо, което да помогне на пързалящата се към пропастта България. Няма. Защото идеята за социализъм се превърна в утопия.

Към пропаста се търкалят такива като тебе.България си върви по предначертаният път!

Демокрацията и капитализма са виновни.По време на соца нямаше нито един психично болен и нито едно убийство. Аааааа...забравих,ми то дори и да е имало,нямаше свободни медии за да научиш за тях. Абе все едно,оставка на правителството и да идва Путин

То по времето на соца и бунаците като теб бяха по-малко или бяха изолирани случай !!! Затова това се живееше лесно !!!

имаше повече хора с топки като моите,нямаше да има соц. Нямаше да оставиме някакви неуки необразовани и пребити селяндури да ни управляват 45г. и да разбият държават за години напред

България е посттоталитарна държава на мафията. Без право да защитаваме частната си собственост. Как да повЕрваме, че живеем в капитализЪма? Къде са капиталите и ресурсите на страната? В наши и чужди олигархически ръце. Без право сме да защитаваме живота си и този на децата си, близките си, защото уж родната полиция ни пази. Последни сме по свобода на словото, защото медиите ни са евтини труженички от най-древната професия. Свестните у нас считат за луди... вестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи святи, а ум човешки да скове навек в окови тежки! Соломон, тоя тиран развратен, отдавна в раят нейде запратен, със свойте притчи между светците, казал е глупост между глупците, и нея светът до днес повтаря - "Бой се от бога, почитай царя!" Свещена глупост! Векове цели разум и совест с нея се борят; борци са в мъки, в неволи мрели, но, кажи, що са могли да сторят! Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе", думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"

relax, you'll live longer...

Я,се разкарайте с тези сороски опорки,че ме разсмивате,дебили платени. Постоталитарна ха ,ха ха,платени прости гадини.

Увреден от "военно"-то възпитание?! Не познавам добре възпитани деца на военни.

На полицаи също. Децата им са изключително нагли и прости.

Едно време от който нищо не ставаше го вземаха за военен или милиционер, а жените за детски учетелки или мед. сестри! Резултите са видни днес, много огдини по-късно.

Не знам дали си "от далече", но си на светлинни години от истината! Аз имах учители, за каквито днес може само да мечтаете. Интересно, ако от учителите не е ставало нищо, как пък другите са станали "нещо"...?!? Самоуки, може би, са били...???

Много съмнително. Психично болен пък явно може да борави с оръжие и е достатъчно силен физически, за да убие четирима души един след друг, без да получи никаква съпротива.

Второ Масово клане в Ново Искър !!! Първо 6 сега 4 ма !!!

ЗаподозрЕният, неграмотнико!

Беше отишъл да краде милиона и на едро у НСто и МСто и да избива с глад милиони и българи, щяхме да му викаме дупетат, министър или премиер , вместо убиец

Преди една година Шесторното на хора и куче в същия район убийство го приписаха на отшелник беглец който по поръчка се самоуби ! Сега пък психично болен ! Ясно е че там има МАСОВ УБИЕЦ !

Как полицай го търсят чак след не явяване за второто дежурство ? Първото са го писали дъждовно !

Как психично болен ще убие 4ма души без те да усетят или да се противопоставят?

В резултат на политиката на психично болните от народното събрание и министерскиясъвет

Къде е оная специалиската да каже още веднъж, че мястото на психично болните не е в психиатриите, а сред нас ... Защо изобщо има психиатри??? Някаква работа вършат ли освен да ригистрират. Поредните регистратори.

Е в управлението на бойковистан.....до един психопати

А в другите партии само такива със здрава психика и здрава захапка, особено при синьо-лилавите:)

А тя с изблиците си на агресия и шизофрения плаши хората

Дори и електронен регистър няма! Няма база на добре поддържан сграден фонд, медицинска апаратура, квлаифициран помощен персонал, няма съвременна организация, няма адекватно законодателство... Като как си представяте психиатрите да вършат работата си в тази среда?! Една чистачка в Парламента или един столичен шофьор са назначени на по-високи заплати отколкото на психиатър с по няколко специалности. Такава е държавната политика на доходите. След толкова десетки години неглижиране, обръщайте се за психиатрична, въобще медицинска помощ към "пожарникарите" в Парламента, минстерствата и бордовете на болниците с многохилядните бонуси.

мисля, че такива хора трябва да са обгрижвани в специализирани болници , за съжаление те са последна грижа на държавата.

Некъв психично болен. Не е ром. Колко скучно.

Некъв луд. Не е циганин. Скука. Новината бавно отива надолу.

Бълхария - страната на убитите и на убийците! Пак гласувайте за т.н. "герб"!

Или простака фатмак

"Той не се е явил на работа в два последователни дни и това е накарало военна полиция да го потърси" "Убийството не е станало през нощта, а вчера вечерта или днес сутринта... " Пита се: Кои са тъпи - полицията или журналистите? Щом два дни не е ходил на работа, явно е бил мъртъв от два дни, а не от снощи или от тази сутрин.

Мда, прочетох го три пъти и стигнах до същият извод - липса на връзка с централният мозък или у журналята, или у полицаите. Най-вероятно - и у двата вида.

Изобщо не си прав. Аз ако не отида два дена на работа значи ли, че съм умряла. Защо да не може на първия ден да е бил жив, а на втория да ги е убил??

Дали всъщност не е бил наркоман,което да е отключило психичните му проблеми,и явно пак е друсал.

казват, че майка му и баба му са имали психични отклонения. Оттук по-вероятно е да е наследствено. Но и зависимостите, в това число наркоманията, е наследствено заболяване в голям процент от случаите.

не били компютри, а компоти

Пяхме "Комунизмът си отива" и скачахме за банани и тоалетна хартия пред взривения мавзолей. Естествено дойде капитализма. Спете спокойно деца!

Комунизмът така и не дойде, а комунягите така и не си отидоха. Всичко беше една голяма лъжа, която завърши добре само ... за тях естествено

Искаш да кажеш, че Рейгън не е съборил комунизма ли ? Що му вдигнаха паметник тогава, щом не си е свършил добре работата ?

Не е виновен социализма, не е виновен комунизма! Големият проблем е капитализма!

Тая мантра ви я наляха в празните глави и я повтаряте 30 години, вероятно и още два пъти по толкова-. Пропуснали сте само Путин и слънчевите протуберанси. Така и не разбрахте, че българинът сега е такъв, какъвто е всъщност, когато не го е страх от наказание и от държавата, в атмосфера на първобитен капитализъм, мизер, тотална морална деградация, липса на перспектива и сменящи се на върха полуграмотни селски тарикати,

да гледате в корена на злото. Рейгън събори соц-а като му спря финансирането, което ще рече, че сами се бяха съборили. Въпросът не е в Рейгън, а кой даде пари на т.нар. Троцки и кой изпрати шайката на Ленин в пломбиран вагон "да правят революция" и кой прибра парите чрез т.нар. Парвус. Проблемът не е в капитализма, а в изкривяването на монархията.

Обръщам се специално към мантроразбирача. Няма как да са ни били празни главите, защото и по соц-а доста мантри ни наливаха :) само, че ги наричаха лозунги. Не само българинът, а всеки без държава, без ред, в хаос, ще бъде, какъвто сте ни описали. Затова мъдрите народи отдавна са създали държавата. И един от народите с древна държава е българският. Нашата средновековна държава е образец за ред и справедливост, но тя не е феодална. Тя излиза от рамките на определенията и класификациите, затова е изоставена и не се изследва. Защото може да се окаже добър пример за нас и вреден за управляващите.

Какво стана сега с мантрите:) Значи сте само в рамките социализъм-капитализъм. Излезе ли се от тях, никакви ви няма да мислите със своя ум. Ама да обиждате другите сте първи.

Пише се "заподозрЕният" драги ми неграмотни драскачо!

Тези в Нови Искър явно са решили да чучят рекордите по масови убийства напоследък. То хора не останаха там! Шегата на страна. Редно е да се отърсим от старите догми. Не е срамно детето ти да е с психични отклонения. Това е болестно състояние. Мина времето, когато хората в селото шушукаха ... а и да не е минало не бива да се обръща внимание. Трябва да се предприемат мерки и да се изправим лице в лице с проблема - защото ей така като стане, вече е късно! Тези неща е лекуват. Трябва само да се следи да си взима редовно хапчетата. Това е! Свга ще ги взима цял живот в лудницата! А иначе е можел и той, и сенейството да живеят!

И как точно става това следене? Ами ако не иска да ги пие, как ще го накараш, само за това ли да мислиш. Отстрани е много лесно да се дават акъли...

Вече стана традиция първоначалните данни за ново престъпление да са плод на сбърканата фантазия на разни неграмотни джурналяйки,ако работеха . В Кюстендил убитото момче първо беше ром,после случаен българин,като нямат достоверна информация по добре да си траят и да не се излагат като кифладжии. Ако бяха лекари - щяха да ги бият ,а на таз недосегаема пасмина винаги им се разминава!

Освидетелстван и военен - неочаквано добра комбинация.

Има и един друг военен...

КАК СА СЕ ЛЕКУВАЛИ МЛАДЕЖИТЕ ПО ТУРСКО И ФАШИСТКО ? ... АМИ СТАВАЛИ СА ХАЙДУТИ И ПАРТИЗАНИ :)) ... НА 25 ГОДИНИ С ПО 2 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И 10-ИНА УБИТИ МУТРИ , БЕЙОВЕ И ФАШИСТИ

явно е време и ти да хванеш шумата :)

МУТРИ , БЕЙОВЕ И ФАШИСТИ - тоест елита на нацията.

Овенния си взел "дефектна" булка и логично е платил за грешката си! На както е казъл Народът - Когато Господ раздавал акъл, военните били на учение!

Когато се омесят гените на луд и глупав, се получава нещо ужасно!

Народа никога не е казвал такова нещо освен лумпените.

Народът, г-н Шапкар (неявен подлог) … разбираш ли какво ти пиша ...