Дрогиран шофьор се качи с автомобила си на стълбището пред входа на районното управление в Годеч, след което започна да удря с ръце и крака по входната врата, съобщиха от областната дирекция на МВР - София. 

Случаят е от 9 март. В ранните часове на деня - около 4 часа, след рязка маневра, лек автомобил "ВАЗ" минал през тротоара и се качил на стълбището пред входа на районното управление в града. Слизайки от колата, водачът започнал да удря с ръце и крака по входната врата. Последвало и незабавното му задържане.

При тестването му за употреба на наркотични и упойващи вещества в пробата му било отчетено наличие на кокаин. Положителен резултат - 1.63 промила, дала и пробата му за употреба на алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство. След бързи действия по разследването 35-годишният годечанин е привлечен като обвиняем за три престъпления - за управление на моторно превозно средство под въздействие на алкохол и наркотици, както и за нарушаване на обществения ред (чл. 343Б, ал.1, по чл. 343Б, ал.3 и по чл. 325 от НК). 

С прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена до 72 часа.