Майката на едно от загиналите момичета на бул. Черни връх - Дияна Стефанович, заяви пред репортер на "По света и у нас" по БНТ, че дъщеря й Хариет Стефанович, не е била в автомобила на Семерджиев, който причини смъртта на две млади жени. 

В отговор на въпрос "появиха се различни версии. Една от тях е, че може би дъщеря Ви е била в колата. Вие по-скоро приемате или отхвърляте тази версия?", майката отговаря "аз я отхвърлям напълно, защото ние бяхме в кв. "Света Троица" и аз я качих в тролея. Когато слезе от тролея и докато пътуваше в него, тя ми се обади.

 "По принцип трябваше да пресече и слезе от тролей 7. Аз си говорих с нея, докато беше в тролея. И като слезе. Трябваше да пресече и да отиде на на спирката на автобуса 94 и да се прибере в "Дианабад". Казах: мамо, затварям ти, за да пресечеш спокойно. Не знам къде точно е била. И аз искам да знам какво се е случило", споделя Дияна Стефанович. 

Беше на 22. Тъкмо щеше да започва работа в един супермаркет, разказва още Дияна Стефанович.

В отговор на въпрос как е научила за катастрофата, майката отговаря: 

"20 минути по-късно я очаквах, когато пристигне на спирката. Тя като тръгне нанякъде и ми казва. Дава ми на всяка крачка обяснение."

След това тя е звъняла, но дъщеря й не е вдигнала телефона. 

"Сутринта рано чух по новините, че е имало такъв случай на кръстовището, където тя беше точно вечерта. Надявах се при приятелка да е отишла на гости, ама ѝ дадох торби за пазар", заявява Дияна Стефанович. 

Майката споделя, че през нощта телефона на дъщеря й е бил изключен. Тя заявява, че очаква да излязат експертизите от катастрофата. 

"Да изкарат тялото. Искам и аз да го видя. Дали действително е на моето дете. Казват, че документите отговарят, но аз трябва да видя с очите си, колкото и да е трагична гледката и ще остане за цял живот в съзнанието ми. Аз съм длъжна да видя дали това е моето дете", споделя Диана Стефанович.

В отговор на въпрос Ако днес се изправите срещу убиеца, какво бихте му казали, Дияна Стефанович заявява: 

"Какво бих му казала? Не знам. Може би бих му казала, че е масов убиец. Като камикадзе е. Да! Той няма жал към себе си, щом използва наркотици и не мисли, че той самият, самият е в колата и може да загине, когато кара с такава скорост и не му пука за живота на другите хора. Можеше да нахлуе и в детска градина, да унищожи много деца. Не само 2 - 3."