Майката на едно от загиналите момичета: Не е била в колата

Семерджиев е масов убиец, който няма жал към себе си, заявява Дияна Стефанович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наркоман Семерджиев, не говорел. Те накоманите, като им свърши дрогата, Веднага проговарят и си казват всичко, За 1 доза. Значи някой там продължава да го снабдява! Иначе още вчера, да е проговорил!

Да се помогне на полицията, което не е свързано със заплащането на труда им, а, че са страхливи, от една страна това ги прави жалки, а от друга страна с поведението си правят дисциплинираните шофьори да изглеждат смешни, за което трябва да им се потърси строга отговорност.

Първо трябва да се помогне на полицията

в допълнение, всеки втори бял или черен жип, се движат по пътищата ни ежедневно по доста подобен начин - броня в броня, а в този момент в колата може да има пътуващи и жена с дете, което също е нарушение, но не се санкционира, като в Германия; отдавна сме станали малката русия, ако съдим по клипчетата от ютуб -вадят се патлаци, бухалки и т.н. по кръстовищата - затова всичкото мвр на самолета и на изток

Около седмица преди този инцидент ,срещу хотел Вега стана друг ,който беше прикрит.Друг идиот,а може да е бил същият ,не можа да вземе завоя ,защото караше с висока скорост и влезе в двора на пожарната.Изляьоха пожарникари,защо никъде не се спомена за този случай,маже би прикриха "наш човек" ,защото нямаше пострадали.Има камери ,може да се види колата ,а и пожарникарите ,които са били на смяна знаят ,но мълчат ,защо?!

знаеш ли още колко произшествия стават за един ден, и не само катастрофи. ако почнат да ги пишат всичките няма да има място за каквито и да било други новини. Виждал ли си колко чени петна от изгорели автомобили има по "Тракия" например, за колко от тях си чул и прочел?

на първо място Джурналиста дето търси родителите на убиеца и убитите с крайно интелигентния въпрос "Как се чувствате"

съучастниците ги знаем. даже им имаме снимките в туитъра на мърсола с теслата, а и педала безос, за сорос и азб ще говорим тепърва! те винаги са някакви отрепки на юдео-масоните, които се имат за "богове" след ритуали, които само ацтеките са практикували. тая пасмина ще я унищожим до крак, не само защото Господ е българин-футбалер, а защото следваме стъпките на Сина Божии! който ни е брат по оръжие. еврейските фашисти с вас!!! Бог с нас

В този инцидент, освен изверга убиец, има и много съучастници, основно от структурите на МВР. Само, като се замисля, колко подобни на това комплексирано, наркоманизирано безгръбначно, все още се чувстват безнаказани и всеки един момент могат да повторят геройството му и това на Кристиян Костов... Вече като наближа улица и се оглеждам от 10 метра във всички посоки. Поглеждам и нагоре за всеки случай.

като правим безмислени акции инприберем 20тина лапетии на по 18 години пушили трева… А тези помияри на твърди наркотици като тоя семерджиев…човека е бил в престъпна групировка и определено си има някакъв чадър

Целта никога не е била са се оправим. Не и на МВР и подобните престъпници с пагони

В момента службите говорят само за битността на изрода като шофьор и удобно премълчават за живота му като наркоразпространител. А откъде са доходите му, многото пари? Това държавата не я интересува. Къде е КПКОНПИ? Защо не работят да му вземат всичко за което не може да докаже източник на доходи. МВР и прокуратурата продължават да го прикриват, спасявайки по този начин и собствения си Г. Не го ли осъзнавате? Пак ви лъжат. Предполагм, че като дилър е утрепал бавно още десетки хора и ще продължи да го прави веднага щом го пуснат.

Това е едно котлило. Те нямат изгода да се оправят нещата. Истината е че полицията е мафията. Това е лошото.

Винаги съм се питала защо на едни хора се случват лоши неща...а на други не...има ли Господ..? Минавам по маршрута за Витоша точно на мястото на катастрофата на Цветков видях я сред 20 мин може би...съдба

За да се избегнат подобни катастрофи е редно преди големите кръстовища, там където джигитите се изсилват да се поставят полегнали полицаи. Ако подобно нещо го имаше този нямаше да има възможност да кара с такава скорост. Същото важи и за случая с Милен Цветков. Проверките които полицаите ще прявят са само до време. При подобни проверки бандитите са вече предупредени и ползата е сведена до минимум. Проблема е в манталитета, в чувството за безнаказаност и корупцията на полицаи и цялата система. Ето за това поставянето на полегнали полицаи решава частично проблема, но трайно, докато ги има. Що се отнася до носенето на сини лампи в колите то е редно да има строги правила и всяко нарушение да се наказва по закон. Например всички цивилни полицейски коли /немаркирани полицейски коли/ които имат подвижна синя лампа да са регистрирани в полицията за това. При спиране от полиция веднага това се проверява и ако колата я няма в регистъра веднага се задържа до изясняване на случая. Отделно могат да се поставят повече камери за наблюдение и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО службата която прави наблюдението да проверява автомобилите които са се движили с включена синя светлина и защо. Преди време и на Хр.Стоичков му бяха дали синя лампа. Ей това беше голяма грешка!

ти гледал ли си записа на катастрофата и тази и на Милен Цветков..какви полегнали полицаи ти гонян тези летят с 200 във въздуха ..???

Няма да могат да карат бърО понеже ще си изчупят колите…близо е до акъла не мислиш ли? А това с акцийте е най тъпото…кво мислите че наркоманите не могат да шофират 3 дена докато не мина акцията ли?

Безумие е хора с толкова криминални регистрации да шофират, да убиват по пътищата ..и товя важи и за обирите по селатя и насилието за жълти стотинки и мангарската ппестъпнаст ..какво става с бг толкова ли не може да се оправим?

МВР, Прокуратурата и службите прикриват тези хора. Не само ги прикриват, а са им гръб. И сега МВР обявява война на гражданите... Акция. Тази акция ще донесе още парички, под формата на подкупи в същите тези престъпници, гръб на други престъпници. Не е ли време да обявим ние война на тези хора - на МВР, на другите, които живеят от нашите пари? Не е ли време да се събудим и да изметем тези бодигардове на татуираните изроди с кръстове по огледалата. Не е ли време да забравим за страха и да спасим децата си от тези лайнари? Народе? Пак ли чакаш МВР да ти помогне? Няма да стане!....

Дай Боже,това да е за последно!!!

а дано но само няколко години 2ли са след Мелен Цветков?

Няма да е за последно! Лошото тепърва предстои. Това е плод на нашето бездействие срещу цялата тази организирана мафия, креща се зад пагони и служба. Те пазят истинските престъпници, а обявяват война на нас нормалните хора.... Докато не станем общество и не изметем всички недостойни хора в държавата и МВР и т.н. нищо добро не ни чака. Господ да ни е на помощ в държавата на ченгетата и мутрите....

Следващите може/ сте вие или ние, или децата ви. На никой не му пука. Пушечно месо по улиите..

Прекалено възпитано говориш , майко. Разбирам те...скръбта те е съсипала. Точните думи за този татуиран изверг са: безполезно говедо, закоравял престъпник, детеубиец, мръсник , заслужаващ светкавично смъртно наказание

да родителите са свестни хора..това ли е минус глупако..жал ми е за жената

Не знам как теИ хора намират в себе си способността да кажат нещо възпитано в момента. И майката на другото момиче беше така. Аз самата съм толкова бясна без да познавам жертвите, на тяхно място просто не знам какво щях да кажа, може би просто са в шок и са останали без думи ..

СМЪРТ! Въжето през гушата! За такива не трябва ни съд ни присъда! Да ви пикая на правосъдната система!

Дали в такава ситуация може да се реагира на време. Знам ли да го видиш как лети...да избягаш...да отскочиш встрани.

Всички се питаме - просто защото не сме убийци с наркотици в кръвта и грамаден джип, летящ с 200, а вътре наркомана наредил кръстове... големи, грозни, страшни. Набожен. Ирония - лекарката , пристигнала на мястото каза, че не са имали шанс. В същото време убиеца на М.Цветков си е у тях - на двора. Тъжна бг действителност. И за съжаление няма да е последния случай.

даже не са разбрали какво е станало. Дали си били заедно и са си говорили, дали просто съдба да са двете там на това място, не зная. Те са били просто с мислите си и в следващия миг са били мъртви. Всичко е станало за част от секундата. Може би им е направило за момента впечатление звука от ускоряващ двигател, а може и да не е, ако са имали слушалки. Не знам. Но господ е гаден.

за кажа че господ е гаден не мога но да животът не е справедлив разбирам те...и е съдба това

Защо Господи, защо тази цена трябваше да минава през това?!

Жена*

Изтрихте и моя коментар. Давайте, давайте, някои "журналисти" само това могат - да бомбардират горките близки с дебилни въпроси.

Не ми трийте кометата дировци

Ужас, горките родители... Търпете българи, търпете още. Търпете да сте най-бедни, най-ограбвани, най-глупавия, най-необразовани, най-опростачени, най-изчезващи, най-циганизирани, най-тероризирани... Търпете!

Добитък. Жално мучащи говеда на път към кланицата.

клавиатурен герой. Кога беше на протести последно..... нека позная.... никога :) силен си само зад клавиатурата и на маса.... но иначенси голям философ

от това дали си или не на протести? ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. Страната на неограничените невъзможности. Тук протеста е безсмислен. Ходихте 9 месеца и кво стана? Едно голямо нищо. За толкова години всяко едно правителство е по-зле от предишното. Защото на никого не му пука за този народ. Защото знаят, че този народ не протестира както трябва. Защото нямат страх от суверена, от работодателя си. Защото тук винаги парата ще управлява и тя ще си купува съд и присъди и прочее. Станах банален. Кой не ги знае тези неща?!? Българина е такъв и такъв ще си остане. Откакто свят светува.