В поредица от 6 тренинг събития Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) в партньорство с Enterprise Europe Network, Българска Стопанска Камара и Българска Търговско-Промишлена палата, организира практически обучения за онлайн търговия, насочени към компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазари.

Обученията се провеждат през май. Преминаха успешно и при голям интерес от страна на малкия и средния бизнес обученията в Габрово (16.05.2018), Русе (17.05.2018), Варна (18.05.2018). Предстоят обученията в Пловдив (29.05.2018), Стара Загора (30.05.2018) и Бургас (31.05.2018).

Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин.

Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по Интернет съобразена с българско и европейско законодателство, планиране на ефективен ръст, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби с нарастващ темп. Отделено е специално внимание на придобиването, привличането и задържането на клиенти, както и успешни тактики за превръщането им в лоялни потребители на електронните магазини.

Практическите обучения са напълно безплатни само с регистрация и са предназначени за собствениците на малък и среден бизнес, които искат бързо и ефективно да спечелят нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Лектори са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти. Те ще демонстрират кои са най-важните стъпки за успеха на един електронен магазин и ще Ви предпазят от най-често срещаните грешки, като Ви дадат реални практически насоки как да използвате ефективно финансовите и технологични ресурси за проекта.

Ще научите още:

-Най-съвременните тенденции в технологиите за електронна търговия;

-Защо е ВАЖНО да имате онлайн магазин;

-Как ще увеличите в пъти продажбите и потенциалните си клиенти;

-Как да изберете точното решение за Вашия магазин - платформа или персонална разработка;

-Всичко което трябва да знаете за рекламата в Google;

-Възможностите, с които може да печелите от Facebook;

-Комуникацията между Вашия сайт и активностите в Google и Facebook;

-Изпитани стратегии за успешен онлайн бизнес;

За повече информация и безплатна регистрация, моля посетете: beabg.com