Защо денят започва така?

Защото, ако някой не е загубил от кризата, това са лизинговите дружества. 

"Висококвалифицирани мигранти" вече ще влизат по-лесно в Европейския съюз. 

А може би, защото изненадващият развод на Бил и Мелинда Гейтс може да не се окаже толкова изненадващ. 

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast: 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

Нов ред в организацията на ваксинационния процес за следващите два месеца, предвижда заповед на служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров. От понеделник до четвъртък при личните лекари и в пунктовете ще бъдат ваксинирани хора над 60 г. и такива с тежки хронични заболявания. Всички останали ще получават ваксина срещу COVID-19 в петък, събота и неделя. Този ред ще важи и за часовете, записани през електронната платформа. Така на практика "зелените коридори" остават само за края на седмицата. Според бившия здравен министър проф. Костадин Ангелов това ще компрометира темпа на ваксинация и ще ни отдалечи от колективния имунитет. Новият здравен министър обаче настоява, че това не само не компрометира "зелените коридори", а напротив - дори ги разширява. 

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.