Какво се случи до този час? 

Първи случай на южноафриканския вариант на коронавируса и седем на индийския. Според проф. Тодор Кантарджиев, ако сме ваксинирани, не бива да се тревожим от делта варианта.

Възобновяват полетите между България и Русия, по морето очакват с нетърпение руските туристи.

"Подкрепяте ли увеличаване обхвата и времетраенето на платеното паркиране?" ви питаме в днешната ни анкета. Коментарите си по темата може да изпратите на имейл PodcastNews@dir.bg

Подробно за темите от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

За предложения за увеличаване на работното време на "синята зона" в София и промяна на обхвата на "зелената зона" заговори изпълнителният директор на Центъра за градска мобилност (ЦМГ) Димитър Дилчев. По думите му има идея там, където "зелената зона" е по-натоварена, да стане "синя". Според него опитът от ж.к. "Иван Вазов" и "Яворов" показва, че въвеждането на зона води до ред в квартала, освен това на определени места в центъра зоните вече са претоварени и самите живущи искали вдигане на цените и увеличаване на работното време, казва той пред "Фокус". 

Ето защо ви питаме:

 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.