Какво се случи до този час?

Разменените в Шейново бебета вече са при биологичните си родители, съобщи Нова телевизия. Развръзката идва близо три месеца, след като стана ясно за размяната. 

Съединените щати ще оттеглят своята противоракетна система "Пейтриът", разположена в Словакия от началото на инвазията на Русия, съобщиха от словашкото министерство на отбраната. От съображения за сигурност не се уточнява обаче кога точно ще стане това, но ще е "въпрос на седмици", заяви говорителят на ведомството.

Александър Везенков бе най-резултатен с 22 точки и добави 10 борби, а Олимпиакос спечели ключова победа навън в Евролигата над Виртус Болоня - 85:83. Пет от точките на българина дойдоха в заключителната четвърт, в която гръцкият гранд се разходи по ръба на бръснача, но удържа аванса си. И с това записа 12-а победа (при 7 загуби) за сезона в турнира, като е трети в класирането, само зад Реал Мадрид и Барселона. Везенков отново бе познатият лидер, след като в два-три поредни двубоя сякаш бе поизгубил ритъм. Обяснимо, след като травма го извади от релси за десетина дни около Нова година.

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

Какво ни впечатли преди малко?

Жител на пакистанския град Куета стана баща за 60-и път и няма намерение да спира. Разказът за плановете му е публикуван от "Дейли мирър". 50-годишният лекар Сардар Джан Мохамад има три съпруги и 60 деца. Не е известно точно кога мъжът е станал баща за първи път и по колко деца е родила всяка от трите жени. Чуйте повече за намеренията му в обедните Podcast новини. 

А какво ще кажете за това?

"При епидемия - ваканция за децата, а не онлайн обучение. Подкрепяте ли?" ви питаме днес. До този момент превес има отговорът "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.