Какво се случи до този час?

Една трета от българите са заплашени от бедност. 

Заради бременност и срещу 10 000 лева съдът пуска Десислава Иванчева на свобода. 

Ще съумеее ли здравното министерство да изготви регистър на хората, които са се срещали с COVID-19, предстои да разберем след месец

"Въпреки високата изкупна цена на катализаторите, повечето българи не ги демонтират. Ако и стандарта на живот беше европейски, а не псевдо такъв, масово хората щяха да карат нови и екологични автомобили, дори и електрически" - това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: "Имате автомобил. А той има ли катализатор?" По тази тема получихме и редица сигнали, че катализаторите се крадат, а новите са с непосилни цени. 

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Имате автомобил. А той има ли катализатор?"

До този момент превес имат отговорите "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.