Защо денят започва така?

Защото предизборната кампания за вота на 11 юли започва от днес. Финансово министерство обеща да осигури пари за допълнителните машини. 

Като "жест на приятелство и във връзка с общия им интерес към колоезденето" - Джо Байдън подари на Борис Джонсън колело. А той му върна с намигване към движението "Животът на чернокожите има значение". 

А може би, защото България загуби от Бразилия в Лигата на нациите по волейбол за мъже - това е седмото ни поражение от осем мача в турнира. 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

Заради изнесена информация от Здравното министерство текат проверки в няколко болници у нас. Освен финансовото им състояние и начина на управление се проверяват и данни за незаконни трансплантации, източване на Здравната каса и фалшиви хоспитализации.

Ето защо ви питаме: 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.