Какво се случи до този час?

Традиционната българска зимнина е важна за здравето ни през зимата заради безценните дрожди, ферменти и полезни бактерии в нея. Царска туршия, кисело зеле, суджуци и луканки - всички те съдържат един от най-добрите естествени имуностимулатори - още от седмичния здравен коментар за Dir Podcast на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете в подкаст новините.

Държавата планира да вдигне минималната заплата през следващата година. Социалният министър Гълъб Донев обясни пред Нова телевизия, че се работи по различни варианти. Не изключи и предложението на КНСБ размерът на минималното възнаграждение да се увеличи от 650 на 764 лева.

Временно прекратиха акцията с разтоварването на заседналия кораб край местността "Яйлата". Машината за пакетиране на азотния тор се е развалила, след което пренасянето на товара е продължило чрез щипката на крана, а кадри, заснети през нощта, показват, че голяма част от него се изсипва във водата.

Над 85 процента от хората не очакват Бойко Борисов да се кандидатира за президент на изборите през ноември, показва днешната анкета на Dir Podcast. А най-интересното от вашите коментари по темата очаквайте в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Очаквате ли номинацията на ГЕРБ за президент да е Бойко Борисов?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.