Какво се случи до този час?

На финала на 45-тото Народно събрание и в очакване да разберем как ще изглежда служебният кабинет на президента Румен Радев.

Междувременно образованието и културата на София бяха поети от бившия директор на НДК Мирослав Боршош.

"Ще ви улеснят ли електронните лекарски рецепти?" Това ви питаме в нашата подкаст анкета днес, след като стана ясно, че краят на хартиената рецепта идва на 31 май. А дали това означава край за всички видове медицински рецепти на хартия, ще разберете във вечерния новинарски Dir Podcast.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Краят на хартиената рецепта, издадена от лекар, беше окончателно насрочен за 31-ви май. Така от 1 юни рецептите за лекарства ще бъдат само електронни и ще бъдат подавани директно от медиците към аптеките, без да е нужно пациентите да ги носят в себе си, за да получат предписаните медикаменти. В тази връзка днес ви питаме:

Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.