Защо денят започва така?  

Защото очакваме информацията от черната кутия на падналия в Черно море изтребител. Ще има ли изненади?

Румъния изхвърля десетки хиляди дози от ваксината на "АстраЗенека" - няма интерес към тях, а срокът им изтича в края на юни. 

А може би, защото УЕФА взе радикално за бъдещето на футбола решение - край на правилото за гол на чужд терен.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това? 

Рязката промяна на температурите изисква адаптация, както във всяка екстремна ситуация, казва пред БТА проф. Вихра Миланова, началник на Клиниката по психиатрия в Александровска болница. В поредица от горещи дни хората стават по-агресивни, по-нетърпеливи и по-нетолерантни. В силни горещини те не трябва да имат големи очаквания и да си поставят нереалистични цели, защото няма как да успеят да свършат всичко. Между часовете труд са необходими паузи, както в средиземноморските държави. Препоръчва се в дните с над 30-градусови температури натоварването да се намали, а задачите да се редуцират.

Днес питаме:

  

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.