Защо денят започва така?

Защото "Булгаргаз" иска ново поскъпване на природния газ от ноември - с 31.9%, след драстичния ценови скок този месец с 36%, съобщи БНТ. Толкова съществено поскъпване се очаква да се отрази и върху цената на парното и топлата вода, за която беше обещано, че ще се запази до Нова година.

В сила е ново затягане на противоепидемичните мерки в София - спират се присъствените занятия в езикови школи и образователни центрове; учениците остават в клас, но директорите им ще са готови да преминат към ротация на класовете, ако заболеваемостта се увеличи. Непълнолетните ще ходят в молове само с придружител.

Григор Димитров с голяма победа над световния номер две Даниил Медведев в осминафиналите на Мастърс турнира в Индиън Уелс. Сега пътят на Гришо е открит, след като елиминира най-силния тенисист в надпреварата, съобщава Корнер.

А днес ви питаме: "Електронно дистанционно гласуване. Подкрепяте ли?" Пишете ни на PodcastNews@dir.bg.

Подробно за темите от началото на деня чуйте в този Podcast: 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

Идеята за електронно дистанционно гласуване е на лидерa на "Има такъв народ" Слави Трифонов. В страницата си във "Фейсбук" той написа, че партията му може да участва само в такава управленска коалиция, която приеме за свой основен ангажимент задължителното въвеждане на електронно дистанционно гласуване. 

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.