Според Human Design, неговите изследвания и предвиждания - 2023 година ще бъде по-емоционална. "Няма да бъдем спокойни, а ще бъдем принудени да реагираме емоционално на събитията около нас", казва Нора Дервенска.

Според нея трудната ситуацията около земетресението в Турция може да се свърже с влизането на Марс в "портала на глада", което се отнася до глада на всички нива. "Можем да намесим и пирамидата на Маслоу - за задоволяването на основните ни човешки нужди. А Марс е с изключително войнствена енергия. Това, в комбинация с "портала на кризата", в която Нептун е повече от година и ще продължи да бъде още две - се преживява на много ниско ниво от много хора", според Нора.

Тя обаче е оптимист, защото системата Human Design дава възможност на човек да познава по-добре себе си, за да може външните влияния да не са от толкова голямо значение.

Още в подкаста:

  • Какво има в "канала на прозренията"?

  • Как да взаимодействаме със съзидателната енергия?

  • Как да влияем на епигенетиката си през въпросните 7 години, през които клетките ни се сменят изцяло?

Чуйте разговора!

Повече за Нора Дервенска:

Изцяло ангажирана да взаимодейства, чрез силните страни, спрямо конкретната среда и там, където може да се обогатява. Нора е напълно отдадена на необятното познание за човешкото същество Human Design и множество производни или синтезирани в него системи от знания, като И Дзин, Ген Ключове, Бан Ту, Кабала, Митологична Астрология, Поведенческа генетика, Епигенетика, Неврология, Биохимия, Квантова физика, най-вече Когнитивна и Трансперсонална психология. Това я екипира с едно фундаментално разбиране за структурата и механиката на живота.

Преди да се срещне със системата Human Design, Елеонора завършва Комуникации и Психология, след което се отдава на изучаване на човешките организации и психологията на организационното същество. С магистърска степен по Бизнес Администрация, специалност Мениджмънт и Лидерство, работи практически в множество образователни и младежки проекти, преподава повече от седем години Управление на Творческите процеси в бизнеса към департамент за Пространствен и Продуктов дизайн на Нов Български Университет. Същевременно, практикувайки управление на проекти в сферата на творческите концепции, изкуството, дизайна и комуникациите, се поставя в среда за изследване в дълбочина на връзките между хората. Изследва как информацията и енергията непрекъснато се предават на съзнателно, и несъзнателно ниво между човешките същества, когато са обвързани, в каквито и да било взаимоотношения помежду си.

Снимки: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Apple Podcasts - Anchor - Pocket Casts - RadioPublic