"Човешкият дизайн" и отвъд него

Системата дава възможност на човек да опознае по-добре себе си

Обратно в новината

Коментари - "Човешкият дизайн" и отвъд него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хюмън Дизайн... Ухххх майкуууууу

design - проект, устройство, конструкция Научете го най-сетне! Като папагали повтаряте някаква чуждица без да я осмисляте. Надали в тази книга се третира само и най-вече външният вид , "дизайна", на човека!

Поредната силно надценена некадърничка, която се опитва емоционално да влияе и да "продава" приказки за гейтове и епигенетики, въпреки че не се усеща как се увърта и какъв колосален disservice прави и на себе си и на системата с глупостите, които говори и пише. На тая и 5 лева няма да дам за сесия, освен ако не е stand-up комедия, в която да играе себе си и смехотворните си опити да бъде "анализатор" Заради такива некадърници като тая Системата винаги ще буксува и всички ще гледат на нея като на един квазинюуейв бабаванговски тюрлюгювеч за лутаници, вместо на полезна система за анализ и научни разработки

Е виден последовател на тоя култ на безумието. Игнорира като пътен знак доведеният си баща, който я отгледал щото бил некъв си манифестиращ незнам какво си. Не ни стига заразата на феминизма, ЛГБТКЮ+, масончетата и харе кришната, зодиакалните простащини та са и тва на главата. Ма няма драма, тия неща са мода, измислят ги обратни за да отмъщават на нормалните. И женките кълват ли, кълват. Падението Продължава.

Хюман дизайн е най-невероятната глупост за тъпи балъци, измислица от един наркоман, докато се търкалял надрусан из пещерите на Ибиза - някакво космическо същество го открехнало за тайните на тази "философия" Хахаха, някой спомене ли за човешкия дизайн, веднага ми е ясно, че е тъпо, необразовано копеле.

Да ама наркоманът изкарва ли пари - да. Значи добре го е осенило :)))

Срещал съм мнение, че това е идеология с фашистки уклон.

Леле! Тая забъркала някакъв невероятен компот от земетресенията, глада, астрологията, че накрая и пирамидата на Маслоу. Откъде ги намирате тия, бе!