Генератор, проектор, манифестор, рефлектор - говори ли ви нещо тази класификация?

Хюман Дизайн е наука за човешките различия. Чрез астрологични изчисления, системата ни дава информация и стратегии за разкриване на нашата уникалност, които са индивидуално дефинирани и специфични. Хюман Дизайн е инструмент, полезен за хора, които са на пътя на пробуждането си за своя вътрешен енергиен потенциал и сила. Да открие и обикне собствения си автентичен образ е мисията на всяко човешко същество на тази Земя.

Елеонора Дервенска-Нора, която участва в този епизод на подкаста на Dir.bg "Trendy", говори за различните аспекти на Human Design и конкретните му приложения.

Хора като нея "инициират личното ни пътуване към своята автентичност". Отдадена на системата Хюман Дизайн и на синтезираното в нея знание, включващо ИДзин, Бан Ту, Кабала, Митологична астрология, Поведенческа генетика, Епигенетика, Неврология, Биохимия, Квантова физика и особено Когнитивна и Трансперсонална психология, Нора разполага с фундаментално и холистично разбиране за структурата и механиката на живота и проявлението на човешкото същество в него.

Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Apple Podcasts - Anchor - Pocket Casts - RadioPublic