Какво се случи до този час?

Най-после Планът за възстановяване ще бъде представен пред Брюксел. В началото на заседанието на Министерския съвет премиерът Стефан Янев обяви, че правителството ще приеме днес, а ще изпрати утре на Европейската комисия дълго чакания план, от който зависят милиарди за страната ни. 

Карайте внимателно - сняг падна на много места в страната, жълти и оранжеви кодове заради валежите. 

"Има си начин - отиваш и си пускаш бюлетината. По-тържествено е някак!" - това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: "Електронно дистанционно гласуване. Подкрепяте ли? Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Електронно дистанционно гласуване. Подкрепяте ли?" 

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.