Хванаха 7 преписвачи - 5-ма зрелостници и 2-ма седмокласници

Петима зрелостници са хванати да преписват на втората задължителна матура днес. Двама седмокласници също "изгоряха" на изпита по математика.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 7 преписвачи - 5-ма зрелостници и 2-ма седмокласници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са от преписваческата школа на Евтимий, просто искат знанието да се разпростре по-бързо на повече места. Дано догодина по това време следващите зрелостници се поосъвременят и внесат вътре в стаята някой принтер - става по-бързо и за всички. Последната стъпка е направо с раждането - диплома за висше образование и решение на ВАК за хабилитация и професура. Да не губим излишно време, в което да се плодят.

МОН, как можахте да дадете сложност от висока степен на външното оценяване по математика за седми клас. Кой Ви дава право да стресирате децата? Масово ще имат 3,00 оценка. Целта е смазано самочувствие за деца и родители за , некомпетентни и мързеливи учители и запълване на профилираните гимназии.

е труд и знания. да ги ползваш е ниско самочувствие. ...умни са децата щом не са ги фанали.. или са платили.

Да преписваш или да носиш "пищов" - хайде, мога да го разбера, но да се опиташ да смениш работата си и съжнателно да прецакаш някого само, за да си ти напред, е вече дъното

си е насилие над дете в стрес.. просто дъното е по високо от нормите.

Абе я стига с това "дете под стрес". На 19 години гласуват, правят секс, пият алкохол и със сигурност са пробвали наркотици. Много ме дразнят родители, които са разглезили децата си не до дъното, а до под дъното, правейки ги неспособни да носят отговорнос и да се справят с живота си. Не им правите услуга като ги третирате като бебета

Много ясно, че ще са малко преписвачите - матурите пак са се продавали в нета. Явно децата са се усетили, че е по-добре да си научат купения вариант и са готови...

Едва ли са се продавали в нета матурите. Това не го вярвам. Кой ще рискува?

"...Хан Крум, със задните си части, задръстил Върбишкия проход, а с предните си части изненадал Никифор изотзад!" "...Ботев е толкова велик поет, че спокойно можем да му се отдадем и тялом, и духом!" "....Трудът е превърнал маймуната в човек, затова и ние трябва много да се трудим!" Достатъчно ли е, или искате още от зрелите им тикви? Да вървят на ......си, където щат по света, само да не стоят тук такива кретени, че може един ден да докопат я власт, я пари и тогава горко ни и майка ни жална.

а журналистите в този жълт сайт трябва да ги върнат в училище да се припомнят как се пише.

Какво ги тормозят децата с такива глупости - Преписвачите са им проблем, цялата друга работа втасала! Ще кажеш, че после много ще помнят това, което са учили и много ще им трябва в живота.

Сигурно има и други методи. Това да ти разрешат един телефон,а ти да вкараш два сигурно е български патент.

САМО 5 - НАПРАВО СТЕ ВЪРХА !!!

От 50,000 5-ма хванати - добре. Значи строгост има !