Зов за помощ: 15-годишно момче от Перник има спешна нужда от средства за лечение в Турция

След 8 операции на крайниците Павел е все още без диагноза у нас, семейството търси надежда зад граница

Обратно в новината

Коментари - Зов за помощ: 15-годишно момче от Перник има спешна нужда от средства за лечение в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се оправи по бързо момчето! Дарих малка сума от сърце , но банковата транзакция беше 30% от сумата, кожодери!

В Турция всичко обещават, ама рядко се сбъдва. Но, надлежно ти взимат парите. Защо не потърсят помощ в Европа? Нали сме част от ЕС? Или в Америка? Пълно е с измамници в Турция.

Понеже европейските клиники са по-честни от турските и не дават напразни надежди на хората. За съжаление и това дете ще си отиде, ама преди това ще го надупчат и нарежат (за "изследвания"), само и само да лапнат кинтите...:(((

Еми сега най-добрата медицина е в Турция. Явно там ще се лекуваме, когато закъсаме по-здраво.

Дано се уточни диагнозата и да има достъп до адекватно лечение момчето. Също Дано тези в Турция да не ги доят за пари , каквато репутация все по-често изплува по оадрес на турските клиники - големи и подвеждащи обещания, некачествени процедури или такива направени с ясното съзнание , че няма да променят нищо в дългосрочен план

Завиждаш им на турците, че имат по-добра медицина от нашата. Не сме очаквали навремето, че така ще стане. Но е факт. Тежките ни случаи бягат в Турция да се лекуват.

ще дойде време, в турция ще направят голям паметник на правешкия тъпак тодор живков! тоя дебил изгони 600 000 български турци, всички с професии и поне основно образование, стотици лекари, икономисти, инженери, и тнт хора които отидоха в турция, и ...турция ги посрещна и използва по възможно най добрия начин! и турция надмина България за няма и 10 години!

Хмм , абе човек ти нормален ли си, как може някой да завижда за такова нещо точно? Фактите са факти. Никой не оспорва въможностите на турската медицина, както и никой не оспорва фактите на търговската страна на турската медицина и експлоатацията на отчаяни семейства, които са готови на всичко , при най-малкия лъч надежда и точно това експлоатират.

+ 1

То медицината им, като строителните им инжинери, заеби...

Пълни глупости говорите ! Там спасяват животи ,спасиха и моят ,както и на мои познати . Когато човек твърди нещо е добре да бъде запознат.

Кой е този медицински "гений",който така смело прави толкова операции без никаква диагноза?!

Няма по жалка държава от нашата .Иначе сме много дашни за други държави,но когато наше дете страда, помощи се събират с години

ако държавата ни е жалка, то е защото тук живеят жалкари като тебе! ако можеш помогни, ако не, си трай!

Е какво не и е жалкото бре войводо,здравеопазване ли има, полиция, съд,прокуратура, образование,демографска политика, икономика, щастливи хора, пътища, точно даради такива келеши като теб територията скоро няма да се администрира от нас булгаропитекус, но ти даже не може и да осмислиш защо.

като не можеш да светиш, недей да тъмниш, тъпако! ти какво направи, като не ти харесва здравеопазването, полицията, съд, прокуратура, образование, демография, политика, икономика и пътища? за щастливи хора го пропуснах, щото ти си лузер и нещастник по дефиниция!

Аз ли какво направих, изнесох се от кочината която ти и себеподобтите маймуни сте създали и в която си съществувате, както и още милиони други от професори до общи работници с малко мозък. тъй като сте много на територията, дори сте мнозиство вече, живейте си по вашия начин и си мислете,че сте върха на цивилизацията.

А България била ЕС държава?! И в България децата били лекувани безплатно?! 240 дарители на едно място седят в центъра на София.

:)