Зоран Заев: Никола Груевски ще бъде върнат в Македония

Унгария да каже отвлечен ли е или по свое желание е избягал, каза македонският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя шизофринясъл от комплексарщината си и мерака си за власт след като е стигнал до това тъпоумие ''отвлечен''....

Леке меркантилно кой ползва тази държавна кола за която измислехте присъдата му???? Нагъвай народа си на всякакви чужди интереси за да ти крепят отвън задника както и у нас но незабравяй че макетата много люто си изкарват края на търпението за разлика от българите..

Зоране,прибъзваш ! Нашата Каракачанка ще му издаде Български китап, пък ходи го дири у Булгаристан.

Щом толкова много ги е сттрах троловете,руските агенти и самият Путин от Сорос! Груевски беше просръбско и проруско мекере което държеше Македония на нож със своите съседи и далеч от ЕС и НАТО. Но вече не е така.Дойде Заев и служи нещата ,,у реду" Руския православен фашизам загуби отново

Така както се изкарва бацил от организма, така и изкарват леко полеко Сорос от държавите си и държавите им почват да просперират или си възвръщат икономическите позиции- Унгария, Русия, Австрия и т.н.! Ние не го бараме, щото " пазарната икономика рекламирана от Сорос работи без грешка- минималната заплата в България на Сорос, ЕС и НАТО е 1 300 евро, а средната за страната 4 000 евро!

Зайо и той с лилави венци:)

Директивите на америкън ембаси спуснати на Заев са ясни- ореви орталъка, щот се по*срахме с референдума за ЕС и НАТО.

Соросоида Заев да не е солташ*ка( както казваше Хр. Калчев) на Хачим Таши- албанския терорист, станал премиер с помощта на НАТО и САЩ!

Защо ще го връщате пак у нас? Не ни трябва, имаме си ги бол.

Каква Македония, трябва да се анексира към България.

Глупости! На времето мощната ГФР едвам преглътна ГДР, а ние с тия слаби крави...

А ти ще бъдеш върнат на сорос.

Въпреки че България е послушен, верен и дългогодишен партньор на САЩ и Британия, американците и британците не правят абсолютно нищо за възстановяване историческата справедливост и изобщо не работят за възвръщане на Вардарска Македония в майка България! Абсолютно нищо! Въпреки, че България преживя две национални катастрофи заради съюза си с Германия, германците не правят нищо за възвръщане Вардарска към майка България! Абсолютно нищо! За какво точно ни е това партньорство? Слаби, без армия, с блокирани енергийни проекти, на подаяния от Евро фондовете, без собствени национални и държавни активи... а БЮРМ постепенно във времето придобива изкуствено подпомогнато от Европа и САЩ самочувствие на държавотворен отделен народ и България завинаги ще се прости с своите братя там. За какво ни е всичко това, ЕС доказа и нагледно показа, че България винаги ще бъде втора ръка европейска държава и не защото българите са по-некадърни от турци или индийци, а заради надменност и стремеж към унижаване на по-слабия...

Поста ти е изсмукан от... и няма нищо общо с реалноста,истината и темата

По скоро на Заев- " манекена на Сорос" заявленията са му изсмукани от пръстите. Македонците много им дреме за " манекена на Сорос"- на референдума го отсвириха и сега се чуди как да " ореве орталъка". Заев един референдум на неговите си македонци не можа да прокара, тръгнал да се заканва на унгарците!

Тоя Клепоухчо Заевчо, май ще духне супчика !?!

За преброяване на ,,дивите зайци,,!

Тази кака мамата си трака

макетата ще апнат пресно заешко?

Тази смешна българска провинция с този смешен български кмет. Научете правилно майчиния си език, смешници.

Доста Албанци се заселиха и произвеждат двигатели с вътрешно горене

в чувал?

Зайо Байо много надценява началника си сорос. Няма да може да му върне Груевски защото не всички са предатели.

Set Protectium Qualitum Race Гледате ли филми за Рим

Не се пъни , бай зайо :)))) Като проалбанска / усарска подлога и троянско магаре на муслините , нямаш никакъв шанс на Балканите . Хващай си дружката хаджи шрек и към ....Източен Тимур !!!

Защото иска просперитета на ЕС за Народа си и сигурноста на NATO за държавата си!

Анти

И той е като теб.Ближете задни части на афроамериканците и чакате да си вземете зеленото.

папкате руско ако и ви е яд,че горчи!Папкайте,папкайте!

Късметлия е Грувски,ВМРО някога ги трепеше!

стига толкова по този казус, сгъвайте шапитото и кой от къде е !

Може и да се върне , но преди това ,ти гнусна краварска подлого ,ще си напуснал и се моли да не е с краката напред.

Руските мекерета се зъбраха, ама този път Орбан си вкара автогол.

И как си вкара автогол Орбан? Заев си го вкара с референдума дето го отсвириха македонците.

Става опасно за Бойко Борисов! Следва да разучи опита на Груевски. Ама той и Орбан измами, та не се знае къде ще се скрие. Остава само в хасиендата му в Южна Америка... Но пък ГЕРБ-ерите ще останат. Самолета няма да събере цялата им партия.

На кръстопът човек прави само кръчма, хан или кладенец. Всичко друго е следствие на грешния геополитически избор за място за стануване. И за Македония, и за България, доколкото има разграничение между двете.

демек за русороба българомразец няма добро...в следствие на грешният му геополитически избор да се дупи на изток и да лапа от запад

Към коя от династиите на Светата Римска Империя принадлежите? И като се дупите от север, а Ви го прокарват от юг, по-добре ли е? Аз мисля, че сте еквивалента на ОФ активист преди 10.11.1980 г. Колкото и те бяха за комунизма, толкова и вие сте за капитализма. Пара да пада:)))

Или другия вариант - Зоран Заев опакован в чувал и доставен на Никола Груевски! Колелото се върти и на всеки предател му идва времето!

На този му се готви клопка която е достойна за заека....

Както се пенеше Татарчев едно време - "Ще ви го донеса Румен Спасов в чувал, и една Веска бонус". Колкото по-малко държавата, толкова повече пенене.

ебат млади, бели моми

сами

са си Черни македонци

Всичко е много странно. Без американците Грую не може да стигне до Будапеща. Явно е бил двоен агент и сега чичо Тръмп си го прибира. Оказва се , че освен Русия и САЩ са имали интерес БЮРМ да седи далеко, от България. Сега разбрахте ли, че само обединени зад Българският флаг можем да просперираме. Чичо Сам и дядо Иван си гледат своите интереси, за наша сметка!

Тази глупост как я измисли...?

Да не дойде само ден, тебе да те връщат Зайо. Та да видиш тогаз кон боб яде ли...

Груевски ще бъде върнат в Македония, колкото Македония ще се върне в Югославия

Груевски сега се пече на някой остров и си харчи милионите -а вие се правите уж , че ще го вкарвате в затвора, ЗАЩОТО ако вкарате него и вие сте крали заедно с него и вие трябва да влизате в зандана, а народеца вярва ли вярва..

Този Заю Баю ром ли е или циганин?

САМО ЦИГАНИ СА ПРИЯТЕЛИТЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ИЗБИРАТЕЛИ БИХ КАЗАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

дира защо цензурирате другия дир, какви филтри сте сложили там и защо, някой знае ли цензурата на форума на какъв принцип е и кой я наложи.

и ицирка...Е, щом не сте се договаряли като как Груевски е пресякъл македоно-албанската граница, па после и границата между Албания и Черна гора особено ако последната я е преминал с кола, която дори и да е с дипломатически номера пътниците и пак трябва да покажат паспорти какъвто Груевски уж няма.

е слуга на Путлер!

Kenn1111

Щото не се кланя на ЕС и САЩ затова ли?

Не!Защото се гъзури на Путлер!

Никола Груевски...едно от лицата на антибългарската,крайно "националистическа"ВМРО-ДПМНЕ. Един корумпиран,едноличен,самозабравил се властник от титовски тип. И тоталното признание за Виктор Орбан-приемаме бежанци!Приемаме ги с цялата логистика на унгарската Държава,организираме им бежански воаяж и ги поемаме още от границата.Ако,че бежанецът Груевски е с влязла в сила,легитимна присъда.Цялата постановка е абсурдна и ненормална."Великият"Орбан,който организира и подпомага бягството на един престъпник! Орбан-европейският премиер,чиято партия е част от ЕНП!? А че Груевски,сръбското мекере,мразещо българите и България е престъпник,е неоспорим факт.

Kenn1111

Принципно за всичко си прав но присъдата е за смешна история и мириша яко а и Зеев е двулчно шипторско човече който утре ще стане същия антибългарски двуличник както беше ГруевскилПросто в момента няма сметка да показва истинското си лице въпреки че чат пат прозира отношението му истинското към България.

кЕН,що се не пишеш на кирилица? Последният човек,който изобщо вярва на "македонски"политик,съм аз. Не мога да ги дишам,всичките мекерета.Лъжат,мажат и ни мразят и в червата,наясно съм.Набиха им го в дървените кратуни.И се пося.Не мога да приема,че е възможно,осъден,все пак,да намери убежище в държава-членка на ЕС-то.Въпросът е принципен.И като сложа на кантарчето"Докладът за напредъка на БГ В ПРАВОСЪДИЕТО"...значи...и е-ти и ЕС-то.Орбан е същият като Бойко,шъ знаиш.

нали не искаш да внушиш че заев по-малко ни мрази от груевски, че той дори е по-голуам българофоб от грую ма у бугарско гледате опаковката отде мозък да го видите, това че ни се подмазва да влезе в нато и ес, но не е отстъпил и на мм от историята ни, дори комисията сега е договорена да реши нещата в негова полза и след нея нашите "истини" няма да важат. А след нея вече може да има открита още по-злобна кампания срещу нас, никакви спирачки няма да има тогава, ама сте просте бугари.

Груевски лично никога не е говорил нищо лошо за България. Да не говорим че по времето докато беше премиер в Скопие се постави паметник на Тодор Александров, един от големите булеварди в столицата получи неговото име а и етажен гараж. Тогава привърженици на Заев скандираха "Бугари убийци". Преди 2006 Александров беше определян от сърбофилите СДСМ (партията на Заев) като враг на македонската кауза. А за приказки относно Владо Черноземски убиеца на крал Александър Караджорджевич даже можеше и в затвора да отидеш. Знаеш ли между другото кой чупи спомен плочата на Мара Бунева? Разбира се че не знаеш. Но ти продължавай да вярваш на глупостите на обединените идиоти. Пусни си "Нещо ке те питам бабо" и си спомни това което съм написал че за пръв път публично тази песен е изпята след 2006 на юбилейния концерт "70 години МРТВ". Ако това не ти говори достатъчно тогава няма смисъл да се спори с теб и такива като теб защото ясно е че вас фактите не ви интересуват.

Не се ежи Заев,нищо още не си постигнал ,палачинката може да се обърне всеки момент и нито НАТО ,нито Сорос ще могат да те спасят

Сорос купи Станишев и ББ, които купиха Заев.Признаха македонска държава и македонски език Накрая Заев ги рита и се вързва за Гърция

или ти мразиш Българите без пари?

за груевски и зайков